Пропускане към основното съдържание

Lancaster Sun Beauty Tan Deepener защитен тониращ гел SPF 6

 


Здравейте, прекрасици!

Лято е и много от нас планират почивката си и е много важно. Предполагам всеки един от вас има желание да има бронзов тен, но за жалост голяма част от вас имат просто зачервяване не и тен по кожата си.

Днес искам да ви споделя за едно решение един продукт, Lancaster Sun Beauty Tan Deepener който ще помогне на всеки, който желае бронзов тен.

С използването на продукта, освен че се сдобивате с желания бронзов тен ще имате и една доста мека и добре изглеждаща кожа. Която своевременно доста ефективно защитава кожата от вредните слънчеви лъчи.

Освен полезни слънчевите лъчи, както знаем ако прекалим с слънчевите бани може да ни нареди ако прекалим с плажа.

Освен през лятото, но и през всичките тези месеци от годината може да се насладите на еднакъв тен на кожата и на всички части от тялото.

Този продукт освен всичко останало е и една невероятна защита от слунчевите лъчи.

Много интересно е че тена е продължителен имате сияен тен и кожата е нежна и еластична кожа.

Много в важно един такъв продукт, освен да хидратира добре, също трябва да подхранва добре кожата. С ползването на този продукт получавате това една невероятна хидратация и доста добре се подхранва кожата.

Продукта за предава на кожата естествен и много здрав и сияен вид на тена. Предполагам всеки един от нас му се случвало да има неравномерен тен, но с този продукт няма да имате тази грижа.

Текстурата на продукта е лека и охлаждаща с един много добър карамелен цвят. Така желан от много от нас тен с карамелен цвят.

Много лесно се обсорбира, което е доста добро предимство защото на много продукти, който съм използвала съм има неприятното усещане продукта да бъде по кожата ми и създава дискомфорт.

Ефективно предпазва от болката след като се излагаме на слънце.

Изключително е подходящ за хора, който вече са свикнали със слънчевите лъчи и не изгаря така бързо.

Продукта е във вид на гел, което позволява с по- малко количество да се третира кожата.

И ако вие имате проблем със кожата ви, то тогава не трябва да се притеснявате защото е подходящ за всеки един тип кожа.

Слънцезащотния фактор е доста по- нисък от колкото продуктите на пазара, но по никакъв начин не трябва да се притеснявате от това.

Важно е нанасянето ако искате да имате желания ефект за който в момента говорим. Затова е необходимо да се нанесе преди излагането на слънце. Нанася се достатъчно количество по цялото тяло и е необходимо е да изчакате преди да влезете във водата. След всяко къпане трябва да нанасяте от продукта на Lancaster или след избърсване с хавлията. Ако вие страдате от прекомерно изпотяване също е необходимо да нанасяте по- често от продукта. 


Коментари

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у