Пропускане към основното съдържание

Публикации

Показват се публикации от юни 21, 2015

Mini Haul - MANHATTAN

За първи път ги видях в един онлайн магазин, дори не подозирах колко са сладки и малки. На бързо си взех три цвята. Първия глос от снимката е на Manhattan, не знам от каква серия е, но има много приятен не натрапчив цвят. Знаете, че не обичам много много глосове които лепкат, при този е поносимо. И най-сладкото е, че мирише на ягодки. Няма кой знае каква плътност, просто придава лек блясък на устните. Другите два глоса пак са на Manhattan, но са от серията Long Lasting. Първия свят е вишнево червено, с леки бляскави частици. Голяма плътност и покривност вади този глос, за мириса му бих казала че ми мирише на детски шампоан кря-кря. Използвам го върху червено червило. Последния цвят е люляково лилаво. Пак има леки бляскави частици,но този път мирише на теменужки. Трайността му е завидна и не лепне. Аз си ги поръчах от  тук!

Maybelline - Colordrama

И преди съм ви говорила за тези чъбита на Мейбълин. На скоро грабнах два нови цвята за да разнообразя. Единия си е класическо червено и носи името 520 Light it up. А другия е червено, но с оранжев под тон, и носи името 410 Fab Orange. Знаете тези чъбита ми са слабост, аз ги използвам самостоятелно, въпреки че има хора които ги използват и като молив. Също е възможно , разбира се. Та, мога да кажа, че за 9лв колкото струва едното, направо са си върха. Трайността е много, много добра. Нанасят се лесно, мекички са като масло буквално като масло се мажат. Единствения минус според мен е, че леко пресушават устните ми. Цветовете са много хубави, но си мисля, че ще ги нося повече през есента и зимата, понеже  лятото или поне в момента съм на тема цикламени червила, лилави и всякакви подобни. Пълната гама може да видите  тук!

YSL - Rouge Volupte - 3

М даа, това е червилото на червилата. И това е първото ми червило на Ив сейн лоран. Дълго обмислях покупката понеже червилото не е никак евтино. Но се оказа оправдана покупка. Първо да започна с опаковката : тежка златна гилза, която те кара да се чувстваш луксозно. Много красива изработка с инициалите на YSL. Аромат : Да, има аромат, много лек и ненатрапчив, на мен ми прилича на манго, даже усещам и лек вкус, когато си оближа устните.  Текстура : Червилото е със средно покритие, но пък позволява наслагване без нужда от молив и без опасност от разливане по устните. Трайността е сравнително добра, изчезва равномерно от устните без да оставя бели черти или линий. Червилото не подчертава несъвършенствата по устните ни. Аз имам цвят 3 от тази серия,  Цвета е по-скоро неутрален, с лек розов подтон.  Червилото аз си закупих от  тук.

Mini Haul - Mac

Добро утро, последната седмица се сдобих с доста нови продукти на мас и днес ще ви споделя за някой от тях, от които останах наистина впечатлена.  Първия продукт е тази палитра  Тя съдържа в себе си четири цвята. Като три от тях са с видими бляскави частици, а първия най-светъл цвят е като кадифе. С много меки частици, дискретни и нежни. С тези сенки се работи много лесно, лесно се преливат, не се прашат излишно и т.н.  В самостоятелна палитра са, която е типична за Мас, черна пластмасова опаковка с логото на марката. Палитрата е много олекотена, което я прави и удобна при пътуване.  Това е втората сянка която си поръчах, тя е 4в1. В една опаковка както се вижда на снимката са събрани четири цвята сенки. Може да се използва и за хайлайтър, но трябва да се внимава за да не се прекали. Тези сенки са по прашливи от предните, и четирите цвята са с силно изразени бляскави частици. С тях се работи лесно, а цветовете са много наситени.  Това е лю

Mini Haul - Balea

Добро утро, дойде време да ви споделя някой от продуктите с които се сдобих този месец и от които съм много доволна. Body lotion - Tropical Sunshine Това е лосион за тяло, с аромат на портокал и манго, съдържа в себе си и малко което е на растителна основа и глицерин. Дерматологично тестван продукт е. Всъщност лосиона мирише много сладко, и нанесен на кожата още първия път забелязах две неща, омекотява кожата и миризмата на лосиона трайно се запазва. Бих ви го препоръчала. Маска за лице с ягоди и мляко. Това са две сашета, последния път когато бях до ДМ, маските на balea бяха намалени на 0,99ст, за това си взех една в случая две за да пробвам. Маската е предназначена за нормална кожа, съдържа млечен протеин, бадемово масло, царевично олио, масло от ший и витамин Е. Дерматологично тестван продукт е. От маската останах доволна, използвах едното саше, общо взето забелязвам, че ми успокоява кожата и много я хидратира. По принцип използвам за измиване н