Пропускане към основното съдържание

Публикации

Показват се публикации от септември 15, 2013

Garnier Ambre Solaire

Да, лятото е към своя край, а аз сега намерих време да ви споделя своите любимци за плажа. В този пост ще ви запозная с олиото на  Garnier Ambre Solaire . Моето е с средна защита 10 фактор, за придобиване на тен. Като цяло съм много доволна от това олио, не оставя петна по бански, дрехи и т.н. Използвах го за цялото тяло и предотврати изгаряне и зачервяване. Придобих невероятен еднакъв тен по цялото тяло. Важно е да се знае, че UVB лъчите проникват само в горния слой на кожата и точно благодарение на тях се придобива тен. В същото време обаче, ако кожата ни не е защитена те причиняват болезнени изгаряния.  Бронзиращите олиа на Garnier Ambre Solaire съдържат в себе си патентованата филтърна система Mexoryl XL, която гарантира оптимална защита срещу UVA И UVB лъчите. Формулата е обогатена с масло от карите, което е най-силното подхранващо масло. То притежава способността да действа не само на повърхността на кожата, но и в дълбочината и, като по този начин задържа влагата и я п

Bioderma Hydrabio Serum

През летните сезони, повечето от нас обичат да хващат тен, но слънцето не влияе особено добре на кожата ни. Той я изсушава,дехидратира, плюс допълнителния стрес, и всичко това не влияе добре на кожата. Този серум е предназначен за чувствителна и силно дехидратирана кожа. Hydrabio Serum  е първият хидратиращ концентрат с AQUAGENIUM. Това е нова иновация на Биодерма, тозипантенован биологичен комплекс стимулира клетъчните сили на кожата, пренасочвайки ги към създаването в дълбочина и задържането на повърхността влага, която е съществена за да изглежда кожата ни свежа и отпочинала. Когато кожата интензивно се хидратира,тя възстановява комфорта,гъвкавостта и блясъка си. Попива бързо,което го прави идеалната основа за грим. Препоръчително е серума да се използва сутрин и/или вечер по лицето и шията, като предварително сме почистили кожата си( с мицеларна вода отното на Биодерма). Серума може да се използва самостоятелно или преди нанасяне на крем.

Golden Rose Bronzing Power SPF 15

 Бронзираща пудра на Golden Rose, тя е със SPF 15. Както виждате, тя има три цвята, за мен това е много удобно използвам първите два цвята за цялото лице,а другия за контуриране. В момента имам тен, за това първите два цвята, ако нямам ще е само първия най-светъл. Какво забелязвам: Знаете, че има някой пудри при който после лицето ви става бръшлянено , при тази този така грозен ефект го няма. Лицето изглежда свежо и много натурално. Опаковката се отваря лесно,и се затваря плътно, което също е голям +. Заедно с пудрата, върви и гъбичка с която може да си я слагате, аз си я слагам с четка защото ми е по-удобно. Като цяло пудрата си заслужава, може да ви свърши доста неща.

Bioderma Photoderm

Здравейте,днес ще ви представя два продукта :  Bioderma Photoderm MAX 50+ и Bioderma Photoderm Apres-soleil. Продуктите използвах този месец,когато бях на море. По принцип кожата ми винаги изгаря,особено нослето и бузките. Този път за лице обаче използвах  Bioderma Photoderm Max 50+,  и нямах такъв проблем. Крема за лице е с оптимално съотношение между UVA и UBV филтрите,така гарантира максимална защита срещу ултравиолетовите лъчи. Чрез уникалния си патент Cellular BIOprotection,той предлага и вътрешна биологична защита.Този патент активира естествените защитни сили на кожата и така я предпазва. Кремът е подходящ при : Кожа която е чувствителна ,нормална и суха кожа,кожа подложена на максимална интензивност на слънце. (Аз съм с смесена кожа,но не изпитах проблем при употребата му,освен че в Т зоната лъскам). Голям + за кремчето е че е фотостабилен ,няма аромат, водоустойчив е, хипоалергенен, некомедогенен и попива много бързо. След слънце,за да удължа живота на тена си,и к

Too Faced shadow Insurance Policy Kit

 Това е една от новите ми палитри, Insurance Policy Kit на Too Faced. Съдържа 6 прекрасни цвята. По надолу ще ви покажа суоч на цветовете и то без база само с едно топване на четката.Цветовете са адски пигментирани,и се мажат като   масло,много лесно.

ELEA Измиващ гел-ексфолиант

Ще ви представя един мой продукт с който се сдобих съвсем случайно,но които зае челни позиции в любимците ми. А именно гел-елсфолиантът на Elea. Консистенция:   Не съдържа сапун,не изсушава кожата при измиване,отстранява излишната мастна секреция,замърсяванията и грима.Прозрачен гел с сини сферички вътре. Съдържание:  Съдържа флорална вода от здравец,сферички с витамин А и Е,фини ексфолиращи частици които премахват мъртвите клетки и ексфолират порите в дълбочина. Начин на употреба:  Аз го нанасям с леки масажни движения и после изплаквам с чиста хладка вода. Използвам го сутрин и вечер. Общи впечатления:   Да,аз съм доволна от него,след употребата му усещам кожата си чиста,мека и ексфолирана. Взех си го от една аптека за 1,70лв и мисля да го ползвам още дълго време.

Beauty Box – www.pinks.bg

Това е съдържанието на първата кутия на Pink.bg - Beauty Box.  От скоро в България се предлага този тип услуга подобна на Glossybox.  Кутията която виждате може да си поръчате всеки месец, за скромната цена от 10 лв. Тук продукти - цена са в равно съотношение. От тук  Pinks Beauty Box  , може да си я поръчате или да прочетете повече информация относно поръчката ви. Ето и съдържанието на кутията :  Картичка с подробно описание на продуктите Малко пакетче на Bioderma което съдържаше : Sensibio H2O 20мл ( оригинален размер 100 мл за 10,90лв) Hydrabio Sebum 5мл ( оригинален размер 40мл за 36 лв ) Matriciane Rides 2мл саше ( оригинален размер 30 мл за 47лв) Червило на Инглот Rouge A Levres 43(пълен размер,цена 7,50лв за 1,2 гр) Имам и три сашета на продукти за коса на Kerastase:  Шампоан Bain Force Architecte 10мл(оригинален размер 250мл) Термо-регулиращо мляко за коса Climent Thermique 10 мл(оригинален размер 125мл) Маска за коса Force Architecte 15мл(оригинален

Wet’nWild

Американските гурута, доста често споменават марката в клиповете си в youtobe. От скоро тази марка е разпространена и в България. Фирмата вносител е '' Интерфарм'', която ми изпрати и някой продукти за проба. Гел очна линия - Mega eye cream eyeliner   Лично мнение:  Аз получих цвят 887 - патладжанено лилаво.Очната линия е водоустойчива. Малко по-суха е като консистенция от обикновените с който работя. Издържа дълго в водната линия. Цена:  9,90лв Coloricon - палитра от шест цвята сенки. Тази палитра се казва Lush. Съдържа 6 цвята, три матови и три перлени и бляскави. Разпрашават се, нанасят се и се преливат изключително лесно. Марката разполага с голямо разнообразие от цветове, и с ръка на сърцето и чиста съвест мога да кажа че палитрата си заслужава. Много е добра. Цена:  13,90лв. ФДТ Ultimate Match Лично мнение: ФДТ е с лека формула и средна покривност.  Усеща се върху лицето много леко, не оставя следи, финиша е

DELAROM – Exfoliating Face Mask

DELAROM - Exfoliating Face Mask Тази маска на Деларом е с двойно действие, подходяща е за всеки тип кожа. Съдържание:  Съдържа пречистваща розова глина, ексфолираща пудра от личи и хидратиращ екстракт от бяла ружа. Начин на употреба: Може да я използвате по два начина. За възстановяващ ефект може да я нанесете върху лицето и шията и да оставите да действа 2-3 минути. А за пилинг ефект, от 5 до 7 минути. След което масажирайте нежно и изплакнете с вода. Ето как изглежда вече нанесена маската! Лично мнение:  Не бих казала, че прави чудеса. Аз лично я използвах като пилиниг маска, ако трябва да я оценя от 1 до 10, ще и дам 8! Да маската почисти лицето ми, но имаше още какво да се желае. Цена:  69лв. Оригинален размер:  50мл.

Garnier BB crem

Garnier BB crem - Medium Опаковка : 40 мл. продукт в тубичка. Съдържание:   Този ББ крем е предназначен за комбинирана и мазна кожа. Матира дълготрайно и подобрява вида на кожата като скрива разширени пори, капиляри, и изравнява тена. Този е по-тъмния цвят, през лятото използвам него защото имам тен, за зимния сезон използвам по светъл. ББ крема е с слънцезащитен фактор 15. Стой много леко на кожата и не се усеща. Покривност : Средна Цена:  14 лв.