Пропускане към основното съдържание

Victoria's Secret Bombshell Intense парфюмна вода за жени


Здравейте, прекрасници!
Скоро си закупих един нов аромат към моята колекция от парфюми за който искам да ви разкажа какви са моите лични впечатления!
Закупих си парюмната на Victoria's Secret
 Bombshell Intense и честно да ви кажа от доста време не бях се доверява на моето лично усещане в повечето случай се доверявам на познати и приятели, но този път просто реших и за мое щастие не направих грешка.
Тази парфюмна вода Bombshell Intense има усещането на страст, очарование и сила, който безспорно са едни от любимите ми качества в един аромат.
Victoria’s Secret
 Bombshell Intense е една доста провокативна парфюмна вода и е вдъхновена от най-страстния цвят от всички цветове, а именно червения.
Усетих едни невероятни чувствени нюанси, който са предадени чрез акордите на череша, божур и ванилия.
Ако и вие като мен решите да си закупите тази парфюмна вода просто бъдете готови за интензивна експлозия от ухания, който се превръщат във вашия собствен, леко предизвикателен подпис.
Усещането на шипковия аромат с цветно- плодови нотки естествено не остана не забелязано при мен, доста интересно усещане и изживяване на сетивата ми.
Доста подходящ според мен е за жени, който са изтънчени също така обича да провокира внимание около себе си.
Подходящ е освен за ежедневна употреба, но също така и за специални поводи е доста подходящ избор.
Тази парфюмна вода се открива едни неповторими сладки акорди на сочни череши, който после внимателно се допълват от цветното ухание на алени божури.
Благодарение на тези внимателно допълващи аромати се ражда изключително богатия, страстен аромат, който пробужда един копнеж във всички около вас както и при вас самите.
В нотките на Victoria’s Secret
 Bombshell Intense, който са базови и се включва гурме акордите на крем ванилия, който предявят чувственост на цялата деликатна композиция.
И като за заключение бих казала, че композицията на тази парфюмна вода е ванилия, череша и божур. А вида на аромата е цветен и плодов.
С настъпването на пролетта тези ароматни плодови и цветни аромати допринасят за едно наистина добро настроение у вас и хората около вас, който усещат този аромат.
В никакъв случай за да вземете решение да си го закупите стой въпроса със сезоните, но акцента на пролетта доближава тази невероятна композиция от аромати.
За да се чувстваме жените силни, очарователни и страстни естествено няма сезон.
При избора на този аромат за вас или за подарък на ваш близък или приятел, трябва да знаете че това решение е най-подходящия избор.
След като лично аз си закупих тази парюмна вода на Victoria’s Secret
 Bombshell Intense съвсем искрено ви казвам нямаше човек, който да не ме попита какъв е този невероятен аромат. Случвало ми се е дори непознати хора да ме спират и питат, което говори само по себе си.
Надявам се искрено да съм ви била полезна и да бъда полезна с избора.


 

Коментари

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у