Пропускане към основното съдържание

Philips Sonicare For Kids 3+ HX6322/04 звукова електрическа четка за зъби за деца с Bluetooth връзка

 


Здравейте, прекрасници!
Днес след като имах среща с една моя много близка приятелка си говорихме за нейното детенце и за грижата за него. Говорихме за грижата за зъбите и бих искала да споделя с вас.
При всеки един родител грижата за зъбите на детето са от особено значение поради факта че родителя отговаря за правилната грижа и има за цел да научи детето си как да се грижи за себе си.
Ако желаете повече забавления с детето и по-добро измиване тогава имам предложение за вас, а именно Philips Sonicare For Kids 3+ HX6322/04
Честа е на всеки родител в това да научи детето си на здравословни навици и поддържането на интереса към измиване на зъбите.
Тази четка е звукова и това благоприятно подпомага за всекидневно забавление на вашето дете, а не просто скучна процедура.
Освен че притежава звукова технология четката се свързва с приложение на телефона или таблет тази функция задържа вниманието на децата мотивира ги за по-доброто и по-дълго миене на зъбите.
С детска електрическа четка за зъби на Philips Sonicare помага на децата да придобият едни доста добри здравословни навици и безспорно миенето на зъбите забавлява децата и всяко едно дете се чувства по самостоятелно.
Ако вие решите да оставите детето ви само да се справи с миенето си на зъби. Благодарение на приложението ще имате идеален поглед над това как се е справило детето и при нужда да поправите нещо което детето не осъзнава, а трябва да се направи.
В опаковката на четката получавате 8 стикера, което ще даде възможност на детето само да реши как ще изглежда четката.
Почистването за разлика от ръчната четка за зъби електрическата четка почиства с 75% повече.
Приложението задържа интереса на малките и ги подпомага сами да имат интерес към миенето на зъбите.
Удоволствието от миенето остава при децата като навик, който е от изключителна важност не само в момента но и за бъдещето.
Родителите без да стоят до детето имат възможността да знаят как се справя, чрез приложението.
В забързаното ежедневие понякога на родителите им се налага да не следят абсолютно всеки ден какъв е напредъка на детето. Предимство е че се съхраняват 20 предишни измивания.
Имате възможността да се следи времето за миене и да се достига до оптималните 2 минути.
Сменяемите стикери позволяват на детето да сменя когато си пожелае визията на своята четка.
Иновативното също в четката е невероятните 31 000 почистващи движения в минута.
Има два режима на работа използват се в зависимост от възрастта на детето.
Bluetooth технологията е съвместима с Android и ios. Таймера KidTimer помага за постепенното удължаване на миенето на зъбите до достигане до 2 минути.
Таймер Quadpacer следи за времето на миене. След като напълно сте заредили батерията си до 3 седмици експлоатация.
Гумираната глава предава защита за растящите зъби, тънката ергономична форма и гумената дръжка има за цел да улеснява манипулацията.


Коментари

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у