Пропускане към основното съдържание

Millefiori Natural Violet & Musk -ароматично масло

 


Здравейте, прекрасници!

Наближава най-дамския ден в годината, а вие избрахте ли подарък за 8 март?

В тази ден честваме същността на майката и жената за всеки един от нас!

Днес искам с удоволствие да ви представя една не неизбежна част от моето ежедневие което ме кара да се чувствам наистина чудесно, а именно ароматизиращото масло което предава един уникален аромат в моя дом и ме кара да се чувствам великолепно.

Ароматизиращото масло Millefiori Natural Violet Musk притежава способността да създаде приятно ухаещ всеки един дом и всеки един интериор става едно уютно място.

Ароматното масло на Millefiori Natural Violet Musk e едно много добро решение, което можете да направите за подарък за деня на майката и подарък за деня на жената. Няма жена която да бъде безпристрастна към точно такъв подарък.

Този аромат е едно изживяване на сетивата. Преди да се използва това масло е необходимо първо да се разбере начина на приложение според описанието на продукта.

Препоръчително е да се съхранява на места недостъпни за деца и домашни любимци. Дозирането на маслото става в зависимост от желания интензитет на аромата, който желаете да постигнете в съответното помещение.

От голямо значение е температурата на стаята в която е поставено маслото и степента на проветряване и мястото където е поставено маслото понеже влияе на продължителността на излъчване на аромата.

И не на последно място искам да ви споделя още малко за това ароматно масло е че цвета му е портокалов което изключително изискано и интересно.

Сърцето на този аромат е приятната теменуга и необичайния хелиотроп, не мога да ви опиша какво усещане създава у мен тези аромати.

А базата на това ароматно масло е от кедрово дърво, мускус.

Едно не обикновено изживяване което всяка една жена би оценила и искрено ще се зарадва. Ако ви притеснява обема на вашия подарък за деня на жената мога да ви посъветвам да съчетаете вашия подарък с още нещо, като например друг вид ароматно масло, елегантен парфюм или друга козметика която използва и обича жената на която искате да направите подарък.
Всяка една дама обожава да притежава козметика която да се грижи за нейното тяло, лице, коса и не на последно място всяка една дама желае в своя дом на е уютно и приятно местенце след един дълъг работен ден да релаксира на ниво и да чувства комфорт. Именно затова смятам че това ароматно масло би било един доста добър подарък и за този красив празник. Празника на майката е празник, който се празнува от всяка една майка дала живот на рожбите си както и всяка една жена независимо дали е създала дете.
искрено се надявам да съм ви била полезна и този път избора за подарък за вашата любима, майка, приятелка и баба.


Коментари

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у