Пропускане към основното съдържание

Time Balm - Face Primer


Днес искам да ви споделя за най-новото попълнение в моята грим колекция.
Става въпрос за новата ми основа за фдт, този път избрах марката The Balm.
The Balm-Time Balm-Face Prime
Основата за фдт или базата както повечето я наричат, служи за запазване на фдт по-дълго време върху кожата ни, както и за изравняване на разширените пори които повечето от нас имат.
Тази база, както и всички други се слага след крема за лице и преди фдт.
Прикрива морите и матира лицето.
Точно тази обаче прикрива не само пори , а и финни бръчици.
Тя е безцветна, и по никакъв начин не влияе зле на кожата ми, нито я прави мазна, нито я усещам. Мога да спомена и , че след нанасянето и усещам кожата си мека и финна. Сякаш е на дете.
Опаковката е розова и е от 30мл.
Тази основа стига за доста време, понеже за цялото лице ми е необходимо количество колкото грахово зърно.
Няма абсолютно никакъв мирис.
Състав : CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, CROSSPOLYMER, HDI, THIMETHYLOL,HEXYLLACTONE, CROSSPOLYMER,SILICA,C12-15 ALKYL, BENZOATE, PHENOXYETNANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PPG-26, BYTETH-26,
HYDROGENATED, CASTOR OIL, POLYSORBATE 80, HEDERA HELIX(IVY)
LEAF/STEM, EHTRACT, TOCOPHERYLACTATE, RETINYL, PALMITATE, ASCORBYL, PALMITATE , BIOFLAVONOIDS, ALLANTOIN, TIN, OHIDE, MICA, TITANIYM, DIOXIDE(CL 77891), IRON OXIDEDS (CL 77491)

Марка theBalm e много популярна и нейните продукти се отличават с невероятни ретро опаковки и остроумни продуктови имена. Както почти всички американски марки и тази се стреми да бъде оригинална. Според theBalm всяка жена може да бъде "красива в продължение на няколко минути." Разбира се, всичко това е възможно, но изисква много високо качество, функционалност и практичност. Декоративна козметика theBalm е това? Ето малко любопитна информация...





Опитахме четири продукта: бласък theBalm Mary - Lou Manizer, палитра от сенки за очи theBalm Nude Tude, матираща пудра theBalm Sexy Mama, течна очна линия theBalm Schwing.

Невидима матираща пудра Sexy Mama
Кой е най-големият проблем с матиращите прахове? С много от тях кожата Ви става бледа веднага след нанасяне и след два часа отново блести. Кожата за по-дълъг период от време остава блестяща и красива. Пудрата Sexy Mama от theBalm наистина създава блясък в продължение на доста дълго време. Опаковката, която е визуално красивa, е и практична, тъй като съдържа огледало. Въпреки че липсва апликатор, което е определено не е пречка, защото тази пудра изглежда най-добре, когато се прилага с голяма четка. И най-доброто от този продукт е, че той наистина е невидим! Когато се нанася с четка, можете да наблюдавате как кожата престава да свети и как тя обединява цвета си, но не по-нежелан страничен ефект. Дори и когато се гледа отблизо пудрата е почти невъзможно да се види и това е, което искаме от нея.

theBalm Mary - Lou Manizer

В тази статия трябваше да Ви представим един многофункционален грим, защото марката theBlam предлага доста. Този продукт има за цел осветяване и сенки в едно, за да се проясни цялото лице, както и бузите и очите. От моя опит, мога да кажа, че като сенки за очи този продукт е наистина фантастичен! Когато го пробвах за пръв път бях много очарована. Този перлен цвят перфектно подчертава очите Ви (не се колебайте да го прилагате на целия клепач до веждите). Освен това, продукта е много мек и траен (издържа от сутрин до вечер).

Tове е един наистина страхотен продукт, който няма как да не бъде препоръчан. С него вашето лице изглежда прекрасно през цялото време. Дори леко да го нанесете върху лицето, това е достатъчно то да изглежда идеално. Може да го използвате само съвсем леко върху лицето- в зависимост от индивидуалните вкусове, но за мен, дори и това е твърде много. Въпреки това, като сенки за очи е наистина перфектен продукт!

Течна очна линия theBalm Schwing

Да намерите добра очна линия е голямо предизвикателство, така че аз се надявам, страхотно. Апликаторът е доста тънък, така че е много точен. Това Ви позволява безпроблемно да се създаде фини линии. Но ако да Ви помогна в това предизвикателство. Важно е апликатора и очната линия да работят в синхрон. И тук те работят искате да бъдете забележими, просто натиснете леко надолу или направете повече линии. Цветът е много силен, изсъхва бързо и е с матов завършек, който изглежда страхотно.

Палитра от theBalm Nude Tude

Палитрата theBalm Nude Tude съдържа общо 12 сенки за очи от бяло до черно, плюс четка и огледало. Комбинира матиращи и блестящи сенки, цветовете са топли и са подбрани така, че да съвпадат и да могат да се комбинират. Текстурата е мека. Не са прекалено силни, което не е такъв проблем, защото можете да нанесете слой, който да бъде прекрасен както през деня, така и вечер. Това, което е малко неудобно, е че сенките не притежават четка, така че когато те се нанансят ще останат сенки около очите и по бузите. От друга страна, издържат през целия ден и това е техният голям плюс. Както и красивите цветове и оригиналната хумористична опаковка.

Като цяло, декоративната козметика на theBalm е качествена. Определено ще останете доволни и от останалите продукти на марката. Може да зарадвате Ваш близък със продукт от марката theBalm и със сигурност няма да сгрешите.

Продукта е закупен от https://www.enzo.bg/

Коментари

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у