Пропускане към основното съдържание

Bvlgari - Men




Днес реших да ви покажа, един парфюм на Bvlgari, който на скоро взех за подарък. Оказа се много приятен и харесван аромат.
Bvlgari Man е елегантен и много очарователен парфюм, който е с топъла и опияняваща природа и привлича всеки мъж. Съставките на парфщма създават един хармоничен и перфектен аромат. Началото е от пикантни акорди като калабрийски бергамот и виолетови листа, каоито впечатляват със своята лекота и свежест. След това се усеща лотосов цвят със сочни нотки на бяла круша.
Има и лек отенък на дим, с прекрасен ветивер и кипарис, които правят аромата перфектен за всеки мъж. В средата на аромата се усещат тонове на бяло дърво, сандалово дърво и кашмир. Това, заедно с магическия аромат на тамян и приятен бял мед,придават на аромата топлина и чувственост.
Елегантност и магическа сила внасят дървесните компоненти, създавайки невероятно усещане за хармония и съвършенство.Тези характеристики на прекрасния аромат Bvlgari Man го правят неустоим.
Булгари стара фамилия от Епир, населявала остров Корфу през 15 - 18 век, известна с производството на фини сребърни накити от филигран. Основоположникът на рода е легендарният Елеазар "Принц български". През 16 век. фамилията е вписана в Златната книга на благородниците от Керкира (Корфу), а през 18 век. - на благородниците от Венеция.
Бижутерът Сотириос Булгарис емигрира от родната си Парамития в Италия, където отваря първия си магазин - на улица Систина в Рим. През 1905 г., с помощта на двамата си сина Константино и Джорджо, той открива нов магазин в Рим - на улица Кондотти, който и днес е най-представителният и най-внушителен магазин на Булгари.
През десетилетията красивите скъпоценни камъни и бижута стават все по-популярни, а след Втората световна война модната къща се отдръпва от стриктните правила на доминиращата френска школа и създава свой уникален стил, вдъхновяван от гръцкия и римския класицизъм, италианския Ренесанс и от идеите на известната Римска школа на златарите от 19 век.
Освен с бижута, компанията днес е известна и със своите козметични серии, аксесоари, чанти, часовници и хотели.

Парфюмът Man Extreme cologne за мъже на Bvlgari излиза на пазара през 2013 г. класифициран е като дървесен аромат. Уханните му нотки включват връхни нотки на бергамот, розов грейпфрут и кактус, сърдечни нотки на кехлибар, фрезия и кардамон и базови нотки на бензоинова смола, салово дърво, ветивер и дървесни аромати. Съставът на Man Extreme cologne е дело на парфюмериста Алберто Морилас.
Серията парфюми от колекцията Bvlgari Man стартира с парфюма Bvlgari Man през 2010 г. След огромния успех на първия аромат от серията и миналогодишния Bvlgari Man Silver Limited Edition, Man Extreme cologne for Men by Bvlgari със сигурност няма да има проблеми с маркетинга, тъй като е предлаган като парфюм с възбуждащ и страстен аромат за мъже, предпочитащи новите чувствени удоволствия.
Парфюмът Man Extreme cologne for Men by Bvlgari е представен като стилен и изискан, силно привличащ и неустоим аромат. Отначало парфюмът ухае на розов грейпфрут, бергамот от Калабрия и свежест на кактус. В сърцевината се преливат цветни аромати и цитрусови нотки на разцъфваща бяла фрезия и гватемалски кардамон, нежно подчертани от аромат на кехлибар. Остатъчната миризма е изискана и очарователна с нотки на хаитянски ветивер, бензоинова смола от Лаос и салово дърво. Почитателите на предишните парфюми от серията не бива да пропускат да опитат и този аромат. Със своя очарователен и нов стил, Man Extreme на модна къща Bvlgari носи свежия аромат на Средиземноморието, примесен с модерни дървесни тонове. Парфюмът отново е дело на парфюмериста Алберто Морилас, създател и на предишните издания от серията - Bvlgari Man 2010 и Bvlgari Man The Silver Limited Edition 2011.


Продукта е закупен от тук!

Коментари

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у