Пропускане към основното съдържание

BH cosmetics Neutral Eyes палитра от сенки за очи

Здравейте, прекрасни!
Както е тръгнало този месец да ви говоря за новите ми сенки за очи, не можах да се сдържа и мисля, че този разкош заслужава своето място не само в грим колекцията ми, а и в блога.


Именно, днес ще ви поговоря за BH Cosmetics - Neutral Eyes палитра сенки за очи.
Тази палитра съдържа в себе си двадесет и осем цвята сенки за очи. За нея видях от една влогърка, а после от втора и трета и не можах да издържа на изкушението за това и веднага си я поръчах от тук.
Всички цветове в палитрата имат сатенен завършек. Това ми е първия продукт на BH Cosmetics, но няма да е последния. Обмислям да се сдобия с още две или три такива палитри. Биха ми били доста полезни. BH Cosmetics предлага доста палитри с различни цветове, някой са матови, други сатенени. Има както по-неутрални палитри като моята, така и палитри с по искрящи неонови цветове, и палитри в тъмната гама, който са по- подходящи за вечерни гримове.
Пигментацията на сенките е доста добра, да не правя сравнение с тези на mac, защото е на същото ниво, само дето сенките на Mac са доста по-скъпи от тези на BH Cosmetics.
Цветовете са доста дълготрайни, и са лесни за работа, преливат се лесно и плавно.
Искам да кажа и по няколко думи за всеки един цвят, понеже знаете че в палитрите не всички цветове са с еднаква пигментираност и трайност, започвам от ляво на дясно.
На първия ред на самата палитра от ляво на дясно ще откриете седем цвята, като първите шест са в неутралната гама, а последния седми цвят е по-тъмен. Цвят номер едно от първия ред е цвят който е тъмно бежов със сатенен завършек. Цвета е с отлична пигментация, прелива се лесно, което в моя бюти речник значи, че е лесен за работа.
Цвят номер две е бледо бежово розово, със сатенен завършек и добра пигментация.
Цвят номер три е светло кафяво, което иска малко повече наслагване и се разпрашава малко повече от останалите цветове.
Цвят номер четири е сатенен цвят, който бих опреличила на мляко с какао, отново добра или по-точно отлична пигментация, лесен за преливки и работа.
Цвят номер пет е цвят който е светло бежов със сатенен завършек и отлична пигментация.
Цвят номер шест е бледо бежово, сатенен с добра пигментация.
Цвят номер шест, тук вече минаваме рязко в лилавата гама е тъмно лилав сатенен цвят, който за моя радост е отличен като пигментация, преливане и работа.

Минаваме на втория ред където отново ни чакат седем цвята от ляво на дясно.
Цвят номер едно е цвят шампанско, със сатенен завършек, много подходящ цвят според мен за под веждата и за в началото на окото.
Цвят номер две е мръсно бяло със съвсем лек сатенен завършек тук повече преобладава матовия финиш.
Цвят номер три е едно чудесно бебешко розово с сатенени златни частици, още при отварянето на палитрата го пробвах и много ми хареса. Много е пигментиран.
Цвят номер четири е светло кафяв цвят със сатенен завършек и отлична пигментация.
Цвят номер пет е цвят охра, сатенен разбира се.
Цвят номер шест е старо злато, със сатенен завършек и е разкошен за някой вечерен парти грим, отново пигментацията е отлична.
Цвят номер седем е тъмно бежов цвят със сатенени кафеви частици, и отлична пигментация.

Вече сме на третия ред със седем цвята сенки отново от ляво на дясно :
Цвят номер едно е телесен сатенен нюд, който според мен е подходящ за използване при преливки между цветовете или за някой по ежедневен пин ъп грим.
Цвят номер две е отново сатенен цветло бежов цвят.
Цвят номер три е матов цвят, матовите цветове в тази палитра са по-малко от сатенените, но са с чудесна пигментация, а знаете колко е трудно да се намерят добри матови цветове сенки. Този цвят е бежов.
Цвят номер четири е топло кафяв цвят със сатенен финиш и отлична пигментация.
Цвят номер пет е тъмно лилаво бордо със сатенен завършек.
Цвят номер шест е матово тъмно кафяво.
Цвят номер седем е цвят бордо със сатенен завършек и отлична пигментация.

Последния ред е доста интересен, отново от ляво на дясно:
Първия цвят е сатен бял цвят, цвят номер две е бежов отново със сатенен завършек.
Цвят номер три е светло сатенено кафяво, по-скоро топло кафяво.
Цвят номер четири е пепел от рози, но е доста светъл цвят и въпреки това е доста покривен, този цвят отново е със сатенен завършек.
Цвят номер пет е бежов цвят със керемидени сатенени частици, цвят номер шест е студено кафяв цвят.
И последния цвят е черен матов цвят, с отлична пигментация.

Коментари

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у