сряда, 28 юни 2017 г.

Revlon - photoready airbrush effect


Здравейте, прекрасници!
Последните месеци при мен изминаха в търсене на нов фон дьо тен, който да използвам в летните дни!
Напоследък искам нещо което хем да прикрие несъвършенствата по кожата ми, а в същото време да предотврати мигновенното омазняване на Т зоната ми, и да не я натоварва излишно!
Преди време използвах фдт на Revlon от серията Colorstay, но сега реших да опитам този, да му дам шанс, защото е направен по нова технология, която кара светлината която се отразява на кожата да я кара да изглежда мека и гледка. Revlon - photoready airbrush effect, е продукт с въздушен ефект, той е в масивна стъклена, бутилка, като има и помпичка към него, нещо което ме улеснява много. На мен за да покрия цялото лице са и нужни от една до две помпички.
За себе си предпочетох цвят 001 Ivory, който е един от най-светлите цветове на продукта, но и аз съм с доста бяла кожа. Направи ми впечатление, колко бързо и лесно се слива с кожата ми този продукт и колко издръжлив се оказа, при мен издържа около 12-13 часа, след което вече започва бавно да изчезва. При употребата му задължително фиксирам с пудра и спрей за мазна кожа, защото иначе след около два часа лъсвам в Т зоната. За мен формулата не е толкова кремообразна, а е по-скоро течна, за сравнение с Colorstay отново на Revlon, мисля, че е една идея по-лек продукт и не е проблем да бъде носен в ежедневието защото стои много естествено. Продукта е със средна към пълна покривност, казвам това защото той не изсъхва веднага след като бъде нанесен и това позволява надграждане за пълна покривност.
За сега съм се спряла на него за през лятото, ако вие имате някакви предложения споделете ги в коментарите!

Поздрави!


Продукта е закупен от сайт за оригинални парфюмиНяма коментари:

Публикуване на коментар