сряда, 28 юни 2017 г.

Astor Khol Kajal & Contour 2 in 1 Молив за очиЗдравейте, разкошки! Искам с няколко думи да ви споделя впечатленията си от молива за очи на Astor - Khol Kajal & Contour 2 in 1. Най-наситеното черно което съм използвала до сега.
Молива се остри и не е автоматичен, държа да го отбележа, за тези от вас който предпочитат автоматичните моливи за очи. Аз много пъти съм ви споделяла , че при мен молив за очи какъвто и да е той във водната линия не се задържа, буквално изчезва за две три минутки, минала съм през почти всички дрогерийни, до тези на мас, и други луксозни марки, резултата е един и същ. За това и впечатления за този молив мога да дам, като изрично спомена, че аз го слагам само като очна линия или под миглите на долния клепач за да подчертая окото, там не мърда и си върши работата. Молива е много мек, и според мен може да се използва като се опуши за някой по-драматичен грим.
Марката Astor е основана през 1952 година по време на следвоенната ера, и вече 60 години Astor произвежда козметични продукти и помагала на достъпни цени.
Експерти по грим,дерматолози и други професионалисти прилагат най-новите иновации,технологии и изключителни рецепти и съставки във всички продукти на ASTOR.Редица проучвания и разработки в Монако и Морис Плейнс гарантират,че индивидуалните рецепти са подходящи за всеки тип кожа и отговарят на специфичните потребности на жените от всички възрасти.
Молива е закупен от сайт за оригинални парфюми

Няма коментари:

Публикуване на коментар