Пропускане към основното съдържание

theBalm Schwing течна очни линия




Постоянно сменям очните си линии, в търсене на перфектната за мен и за клиентите ми.
Този път реших да пробвам тази на The Balm - Schwing, която е наситено черна и много хвалена в интернет пространството.
Тази очна линия не е водоустойчива, но за мен не е проблем, понеже в ежедневието си винаги съм с очна линия и не обичам да е водоустойчива. Въпреки, че в тези жеги е по-добре.
Четката е малко по-твърда, но лично на мен ми е по-удобно с подобен тип четки, линиите стават по-прецизни.
Аз си я закупих от тук.


Очната линия е предназначена за това да придаде котешки вид на очите на една жена. Когато говорим за очна линия няма как да пропуснем да споменем Клеопатра, а в модерни времена и легендарната Бриджит Бардо, която светът ще запомни с красивите и изразителни очи. Може би и Вие сте почитатели на очната линия но не знаете много неща за нея? Е, нека видим няколко основни факта за очната линия.

Очната линия може да бъде под формата на молив, но може да бъде и течна. И едната, и другата си имат своите почитатели. Освен тях съществуват още прахообразна, под формата на писец, на гел и какви ли още не разновидности. При всички положения всяка си има нейните предимства, а изборът е по-скоро личен и според предпочитанията на всяка жена.

Очната линия е един от малкото козметични продукти, който може да се използва при абсолютно всеки случай и наистина навсякъде, където може да се носи грим. Без ограничения. Независимо дали сте на сутрешно кафе с приятелка, на обяд с при родителите на вашия любим или на делова среща във фирмата, очната линия винаги има място и винаги е добре дошла.

Като цяло очната линия няма недостатъци, освен като изключим сложността на нейното поставяне. За да поставите очната линия така, както би го направил професионалния гримьор, ще трябва доста да се поупражнявате, а да не изключваме и фактора талант, който не бива да се забравя. Нужни са известни художнически таланти за да можете да постигнете на практика това, което визуализирате в главата си.
Марката "theBalm" се фокусира върху всички възрастови групи.В крайна сметка, както казва създателката на марката Марисса Шипмън: "Младостта е състоянието на ума и съдържанието на вашата козметична чанта." Когато я напълните с продукти "theBalm", можете да бъдете сигурни ,че ще имате външния си вид под постоянен контрол.Освен това ,с добавена стойност - не са тествани върху животни и не съдържат добавени парабени.Марисса Шипмън започва дейността си в козметичния бранш с присъщата си упоритост в комбинация с прозрение. Тя си купува няколко книги за производство на грим, пита сама себи си как си представя идеалните продукти към грижа за външния вид и започва първите експерименти в кухнята. След това, тя основава марката, наема химик и създава уеб адрес. През 2004 г, Шипмън представя марката "theBalm", а девойките и жените откриват ново измерение в грима.

Вие използвали ли сте тази очна линия на The Balm? С какви мнения сте за нея?
Знаете, че чета всички коментари с голяма радост, очаквам и вашето мнение.
До скоро!

Коментари

  1. Продуктите на The Balm са много интересни, но с малко по-високи цени. Хвърлила съм око на този очна линия и съвсем скоро ще я пробвам!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у