Пропускане към основното съдържание

Mac - mini haul - New lipstick

 Здравейте, днес ще ви покажа най-новите ми червила от Mac, с който се сдобих съвсем скоро, но пък адски много ми харесаха.
Първо ще започна с матовото червило, чийто цвят е подходящ за есента, той е тъмно лилав, а и има оттенъци, като цвета аз определям, че е досущ като този на молива на Mac, който ви бях представила в блога, не много отдавна.
Това червило, е от серията Retro Matte и носи името Flat Out Fabulous.

Червилото е матово, и е много издръжливо, а в комбинация с молива за устни, просто не е нужно да го нося, или да го подновявам. То остава на устните ми, до тогава докато реша да го сваля. 
Канадската марка MAC (от англ. език: Make-up Art Cosmetics) е основана през 1984г. в Торонто от Франк Тоскан (професионален гримьор и фотограф) и Франк Анджело (собственик на верига фризьорски салони). Двамата създават MAC, виждайки необходимостта от професионална козметична марка, която да отговаря на изискванията на професионалната модна фотография. Благодарение на изключително високото си качество продуктите на MAC Cosmetics бързо стават любимци в света на модата и знаменитостите. Освен в избрани парфюмерии, вече можете да ги откриете на Enzo.bg! Продуктите на MAC Cosmetics не са тествани върху животни.
Червилото се нанася много лесно, и не се разтича. Има красив и елегантен завършек.


Другото червило с което се сдобих е пълна противоположност на горе споменатото, то е по-кремообразно и не с толкова наситен цвят, но много хидратира устните.


Това червило е от серията Cremesheen и носи името  Sunny Seoul. Много приятен розово-коралов цвят, с съвсем незабележими частици вътре, но определено под прожекторите се забелязват повече и създават красив контраст, особено ако сте успели да запазите тена от лятото.
Червилата имат приятен ванилов мирис. Който се усеща дори след нанасяне на червилото, но аз като почитател на ванилията, много се радвам на този аромат. Знаете, че от скоро започнах да инвестирам в по-скъпа козметика, и съм забелязала, че червилата на мас, дори и това от матовата серия, никога не са ми изсушили устните. Също бих казала, че са много трайни. Сега вече, бих посъветвала и читателите си, да си съберат парички и да инвестират в някакво червило на мас, все пак такова червило не се купува всеки ден, а цветовете и луксозното усещане на устните наистина си заслужават.

Червилата на МАС, закупих от тук.

Заради своята страст, артистичност и стремеж към иновации, M.A.C е предпочитаната марка гримове на повече от 200 модни ревюта по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж. M.A.C подкрепя събитието „Седмици на модата“ по света – в Атина, Копенхаген, Делхи, Сингапур, Нова Зеландия и Москва.
M.A.C е марка гримове, създадена от гримьори за гримьори. Точно това е и смисълът на инициалите – (M)ake up (A)rt (C)osmetics. Тя е една от най-революционните и влиятелни компании в света на глобалната козметична индустрия, уважаваща и почитаща общността на гримьорите със специално насочени към тях проекти.
Продуктите на M.A.C са смес от забележително майсторство, богати цветове, професионални формули и специализирани умения. От червило и спирала до фон дьо тен и четки, изключителните продукти, социалните инициативи и уникалният дух на M.A.C продължават да привличат клиенти от всяка раса, пол и възраст по цялото земно кълбо.
Като марка, която вярва в „силата на споделянето“, M.A.C отваря широко сърцето си и към света.Мотото й – „Всяка раса, всеки пол, всяка възраст“, отразява нейното отношение към индивидуалността, артистичността и силата на себеизразяването.

Марката Make up Art Cosmetics (M.A.C) е създадена през 1984 г. в Торонто от гримьора и фотограф Франк Тоскан и собственика на салон за красота – Франк Анджело, с цел да отговорят на нуждите на професионалните гримьори. Повече от 20 години M.A.C не спира да отстоява способността си да смесва мода, забавление и фантазия. Успехът й се крие в иновацията, оригиналността и изобретателността, които я разграничават от всяка друга козметична марка.

Днес M.A.C, притежавана от групата компании Estée Lauder, заема челно място в света на модата, красотата и поп-културата. Смайващото умение на компанията да създава иновативни продукти и да печели нови пазари довежда до изключителен растеж – с повече от 1400 представителства в над 70 страни по целия свят днес.

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у