Пропускане към основното съдържание

Ароматно лято наближава

Здравейте, тази вечер ще ви предложа аромати подходящи за тази пролет и лято.


Kenzo Wild беше лансиран днес и ще бъде наличен в ограничена серия. Парфюма ще може да се закупи единствено от големите международни летища и той е предвиден за дамите които искат да разнообразят сетивата си с лека, но стойностна композиция.

Kenzo Wild е създаден само за през деня или поне така се твърди, уханието му е нежно, чувствено и екзотично представено в флакон от 50ml с концентрация на Eau de Toilette.

За всички дами които се чудят дали да пробват новия аромат на Kenzo Wild ще кажа, че той ще се предлага само през 2015-та година и цената му ще бъде около 25 Евро.

Jennifer Lopez J Lo Wild Glow


През края на 2014-та Jennifer Lopezлансира своят нов пореден парфюм който се казва J Lo Wild Glow. Той е пристига в лимитирана серия и е част от линията Glow с която както знаете бе добавено и името на популярната изпълнителка сред известните марки произвеждащи парфюми.

Jennifer Lopez J Lo Wild Glow е вдъхновен от ритъма на музиката който се разнася из тълпата осветен от красивите светлини в клуба, като начин на изразяване и радост от живота. Флаконът на парфюма също идва в доста ярки цветове за да подсили ефекта и ще се предлага във флакони от 100ml Eau de Toilette.

J Lo Wild Glow е създаден за дамите които обичат да прекарват времето си през пролетта и есента по възможно най-забавният и приятен начин, които обичат не просто да живеят, а да живеят на пълни обороти!
Нотки на Jennifer Lopez J Lo Wild Glow

Връхни:
тропически плодове, черна боровинка и мандаринов портокал;

Сърдечни:
момина сълза, хелиотроп и жасмин;

Базови:
ванилия, сандалово дърво и мускус.


Moschino-Stars
Moschino Stars е предложението от къщата на Moschino, за дамите през началото на тази есен. Според мен парфюмът бе представен през правилната част на 2014-та година, защото цветният му аромат определено внася необходимата глътка лукс и цветен прелест в захладняващото вече време.
Moschino-Stars-2

Още няколко думи за Moschino Stars

Неговата силна композиция, която както се вижда от картонената опаковка се равнява на Eau de Parfum, той ще бъде представен във няколко стандартни разновидности, както своите предшественици от колекцията Cheap and Chic във флакон от 30/50 и 100ml.

Дизайнът на флакона и на кутията ползват златистият цвят за катализатор на внимание, а името на Moschino Stars много точно следва колекцията на Moschino, която тази година е насочена към звездите на отминалите десетилетия.
И нещо за уханието на Moschino Stars

Ароматът му е класически и уникален по неповторим начин съчетаващ многообразни цветни нотки с дървесни такива.

Връхни: майска роза, цитрон и божур;
Сърдечни: портокалови цветове, момина сълза и жасмин;
Базови: дървесни нотки, кехлибар, ветивер и амброксан.

Thierry Mugler Angel Secret Star


Thierry Mugler Angel Secret Star е най-новият плодов и сладък дамски парфюм от Френската модна къща, който бе показан през Октомври месец 2014-та година. Новият Angel Secret Star е лимитирана серия която ще бъде налична само през 2014-та година. Новият парфюм идва в нов флакон оцветен в прозрачно син цвят и върху стъклото могат да се наблюдава крсива декорация с кристали Сваровски. Уханието ще се предлага само в този флакон и само в разфасовка от 35мл. с концентрация от Eau de Parfum.

Thierry Mugler Angel Secret Star ви кани е галактиката на мечти, сънища и мисли до безкрайността, пресъздадена чрез интерпретацията на дизайнът му.
Нотки на Thierry Mugler Angel Secret Star

Връхни:
жасмин, касис, мандаринов портокал, захарен памук, бергамот, кокос и пъпеж;

Сърдечни:
роза, синя слива, жасмин, праскова, мед, орхидея, момина сълза, кайсия, синя слива, къпина и червена боровинка;

Базови:
карамел, тъмен шоколад, ванилия, пачули, мускус, кехлибар и бобова тонка.


Thierry Mugler Angel Glamorama


Angel Glamorama е последният парфюм на Thierry Mugler който видяхме през 2014-та година, но тази година е пак на мода. Ароматът на Thierry Mugler Angel Glamorama е подходящ за жените и дори младите дами които обичат ориенталският аромат, за тези от тях на които им допада силното ухание на ванилия.

Уханието на Thierry Mugler Angel Glamorama е дело на двама от най-известните парфюмери в света Айвс де Чирин и Оливър Кресп. Парфюмът е продължение част от линията на Thierry Mugler Angel и той е 34-тият подред парфюм споделящ това свръхестествено име.

Рекламно лице на новият парфюм е Джордия Май Джагър, която успешно влиза в ролята на новият Angel на Thiery Mugler.


Нотки на Thierry Mugler Angel Glamorama

Уханието му е подходящо за през зимата или пък за време когато температурата е по-ниска, най-често за официални поводи и вечери.

Връхни: захарен памук, жасмин , касис, бергамот, кокос, пупеж и мандаринов портокал;
Сърдечни: синя слива, момина сълза, червено грозде, мед, кайсия, праскова, роза, жасмин, орхидея и горски плодове;
Базови: ванилия, мускус, пачули ,кехлибар, бобова тонка, карамел и тъмен шоколад.



Thierry Mugler Les Exceptions


Thierry Mugler ще представи едно абсолютно нова колекция с парфюми .Името на новата колекция от 5 парфюма е Thierry Mugler Les Exceptions!

Новите ухания бяха обявени като „Спиращи дъха, очарователни, благородни, заемащи абсолютно ново положение в ароматната вселена на ароматите от Thierry Mugler „. Парфюмите от колекцията Les Exceptions на Thierry Mugler са базирани на ориенталски, цветни, мускусни, кипарисови акценти представляващи едни от най-скъпите произведения на традиционната парфюмерия съчетани с ароматите от бъдещето.

Тази нова колекция с парфюми от Thierry Mugler е създадена в сътрудничество със едни от най-добрите парфюмери в бранша“ Оливър Полже и Жан-Кристоф Хералд, които са създателите на Over The Musk, Chyprissime, Fougère Furieuse, Supra Floral и Oriental Express.

И 5-те ухания споделят общ дизайн на флакона си, който е семпъл и класически, с непретендираща за пол унисекс визия, парфюмите предлагат много лукс и изчистени линии.

Парфюмите ит нивата колекция ще бъдат налични във флакони от 80 милилитра и засега само в Италия и Канада – поне така заявиха от Thierry Mugler.
Още за новите парфюми THIERRY MUGLER Les Exceptions

И петте члена на Les Exceptions както казахме споделят флакон с еднакъв дизайн, но всеки един от тях ухае по уникален и неповторим начин. Външно парфюмите се различават само по цвета на течността във флакона!

Поръчка може да направите от тук.

Коментари

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у