Пропускане към основното съдържание

Collistar

Здравейте, днес ще ви запозная с няколко продукта на марката Collistar.
КРАСИВА, ИЗИСКАНА, ЕЛЕГАНТНА!
COLLISTAR представя новата визия - Одри Хепбърн с нюанс на чувственост. Права черна рокля, подчертаваща извивките на тялото, огърлица около дългата грациозна шия. Нищо повече.

ГОЛЕМИ ОЧИ, ПЕРФЕКТНА КОЖА И МЕКИ СОЧНИ УСТНИ.
Това е новата съблазън за следващия сезон. Жената на COLLISTAR.

NUDE LOOK
COLLISTAR – 100% италианският козметичен бранд поема пътя към нова концепция за грима и колекцията NUDE LOOK е част от него. Това е грим, който го има, но не е очевиден. Визията изглежда сякаш без грим, но всъщност го има и той дискретно подчертава естествената красота на жената.
Телесното е хем да има цвят, хем да няма. Телесното е новото черно. Лесно е за носене и съчетаване с останалата част от гардероба. Една перфектна визия, подходяща както за през деня така и за вечер: малко тъмен молив за подчертаване на очите, чифт секси високи токчета и за миг сте готова за среща на коктейли с момичетата, за интимна вечеря на свещи в ресторант, резервиран от седмици или дори за червения килим...

КОЛЕКЦИЯТА
Изключително многофункционална, проектирана като линия прет-а-порте, където всеки артикул може да бъде лесно съчетан с някой друг за постигането на персонален стил и максимална елегантност. Мултифункционални коректори и полупрозрачна пудра за перфектна кожа, кадифени сенки за очи, „интелигентни“ и адаптивни моливи за очи, супер секси гланц за устни, бонбонен, изискан лак за нокти, който за миг се превръща в основа за арт декорация. Тези продукти са задължителни, съществена част от обичайната практика за разкрасяване на всяка жена, във всяка възраст.
Без да губим време, нека да започваме.


Collistar - Комплект за маникюр - TOP COAT GEL & VOLUME EFFECT + ART NAIL PEN DECORATOR

Описание
Top Coat Gel&Volume Effect Art Pen Gold
За огледален ефект се комбинират с Top Coat Gel&Volume Effect, който отново е представен и в колекцията Есен/Зима 2013 заедно с два нови и оригинални Art Pens в Златно и Черно.
Art Pens са перфектния завършек на цялостната визия с весели, артистични детайли, изпращащи закачливи съблазнителни послания.

Как се употребява?
За създаване на естествена визия се нанасят един или два пласта Gloss Nail Lacquer Gel Effect.
За прозрачен ефект – супер блясък и дискретност – се нанася Top Coat Gel&Volume Effect върху нелакирани нокти.
Art Pen могат да се използват както директно върху нокъта преди нанасянето на топ лака, така и върху изсъхналия лак за нокти за създаване на персонализиран дизайн или класически френски маникюр върху ноктите на ръцете и краката.

Писалките са удобни и лесни: преди употреба разклатете добре, активирайте с притискане на писеца върху чиста повърхност и декорирайте ноктите си според желанията си.
Когато продуктът изсъхне, фиксирайте с Тop Coat Gel&Volume Effect за лакиран ефект или оставете ноктите си така за по-натурален ефект.
След употреба затваряйте старателно капачката на продукта.

                            Collistar Speciale Capelli Perfetti маска за боядисана коса




Regenerating Long-lasting Colour Mask

Проблем: При често боядисване косата е подложена на химически и физически стрес. Тя се нуждае от специални грижи за възстановяване на жизнеността и мекотата и запазване на желания цвят.

Решение: Богата и нежна, тази маска съдържа съставкикоито възстановяват и съживяват цвета на косата. Използван редовно, продуктът действа като антиоксидант и блокира влиянието на свободните радикали. В допълнение е и изключителния комплекс System Multi-Protection®, който предпазва, удължава и подобрява цвета, прави косата по-ярка и по-интензивна.

Активни съставки:

• System Multi-Protection® - патентован от Collistar комплекс, получен чрез комбиниране на широкоспектърен филтър със специални плодови киселини, които запечатват цвета.

• Масло от жожоба и слънчогледово семе - подхранва, хидратира, дава блясък и мекота.

• Екстракт от зелен чай - съживява, бори се съссвободните радикали.

• Ново поколение широкоспектърен UV филтър.


                              Collistar Speciale Capelli Perfetti подсилваща маска за обем





За тънка коса, лишена от обем.

Проблем: Тънка и лишена от обем коса, която е крехка, чуплива и податлива на вятъра. За коса която е изключително чувствителна към външни влияния.

Решение: Гарантира постепенното преструктуриране на косъма, благодарение на специалните силиконови агенти, които се свързват с повърхността на косата и увеличаване на нейната дебелина, без ефекта на теглиене надолу. Използвана редовно, маската прави косъмавидимо по-плътен,а косата по-силна и по-обемна.

Активни съставки:

• Копринени протеини - укрепват кутикулата и засилват капилярна структура.

• Масло от Шей, протеин от пшеничен зародиш и витамин F - подхранват, хидратират, дава жизненост, еластичност и мекота.

• Силиконови полимери - придават обем.

• Екстракт от женшен - стимулира, съживява и възстановява.




                                                Collistar - Шампоан за мазна коса.








За комбинирана и мазна коса.

Проблем: Коса и скалп, които се характеризират с прекомерно производство на себум, което води до това да стане бързо омазняване и липса на обем.

Решение : Разработен с изцяло натурални съставки, този шампоан-гел почиства много внимателно косата и скалпа, което го прави подходящ за честа употреба, като същевременно се избягва " rebound effect " от хипер-стимулация на мастните жлези малко след измиването. Придава обем, оставяйки косата мека и чиста за дълго.

Активни съставки:

• Себумрегулиращ комплекс – регулира дейността на мастните жлези, почиства, придава обем и жизненост.

• Екстракти от репей и сладник, витамин B5 - омекотяващо и противовъзпалително действие.

• Екстракти лавандула, мирта и коприва - стимулират микроциркулацията.

• Piroctone olamine - противопърхот но действие.


                     Collistar - Kрем против бръчки за нормална и суха кожа.


Dermoplastic Anti-Wrinkle Cream

Някои типове кожа са склонни да покажат признаци на преждевременно стареене, с малки бръчки и кожни нагъвания, които могат да станат по–забележими с времето.

Този крем помага да се предотвратят подобни проблеми, като предоставя на кожата подхранването, което ù е необходимо. В неговата формула се открива невероятния енергизиращ концентрат от липо – пластидите на яйчен жълтък, плод на най – напредналата козметична технология, и масло от авокадо, познато със свръхподхранващия си и придаващ еластичност ефект. Заедно, те изпълняват набелязаната цел върху тъканите, като повишават жизнеността им и предпазват кожата от стареене.

Подходящ и като дневен, и като нощен крем, той дава на лицето незабавно по–гладък вид, намалява бръчките и ефективно предпазва от образуването на нови.



Ако имате въпроси може спокойно да ги зададете като коментар под публикацията и аз ще се постарая да ви отговоря възможно най-скоро.
Продукти на марката може да закупите от тук : http://www.enzo.bg/

Коментари

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у