Пропускане към основното съдържание

A-derma Bulgaria

Добро утро.
Днес ще ви представя една марка, а именно A-derma Bulgaria.
Чийто продукти са подходящи за чувствителна кожа.

И нека започнем с един душ гел.
А - ДЕРМА СВРЪХОБОГАТЕН ПОДХРАНВАЩ ДУШ - ГЕЛ



Свръхобогатен душ-гел с овес Rhealba
Почиства, подхранва и защитава
Без сапун. Без парабени
За суха кожа
Уникална и ексклузивна растителна активна съставка Овес Rhealba *, успокояващи и антииритативни свойства е със 100% натурален произход и е култивиранан в Югозападна Франция според нормите на агрикултурната биология. Свръхобогатен душ гел с Овес Rhealba.
Под душа или във ваната, разпенете в дланта и нанесете върху предварително намокрена кожа. Изплакнете и нежно подсушете кожата. За лице и тяло. Изплакнете в случай на контакт с очите.
* Овес Rhealba - култивиран съгласно нормите на био земеделието.

Състав: Water (Aqua), Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Hydrogenated Starch Hydrolysate Coco-Glucoside, Olive Oil, Glyceryl-8 Esters, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Chloride, Citric Acid, Glyceryl Laurate, Niacinamide, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract*, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Disodium Edta, Fragrance, Parfum, Propylene Glycol, Sorbic Acid, Tocopherol.
* Avoine Rhéalba issue de l'agriculture biologique.

Опаковка: 500 мл

Производител: Франция



                            А - ДЕРМА ХИДРАТИРАЩО МЛЯКО ЗА ТЯЛО





Понякога имаме склонност да не обръщаме голямо внимание на млякото за тяло, което използваме. Въпреки това, независимо от типа кожа, деликатният и уязвим епидермис има жизнена нужда от тази доза ежедневна хидратация, за да се съхрани комфорта, да се предпази от сухота и да се защити от външни агресивни фактори. Повече от 30 години, А-DERMA, специалистът в растителната козметика, експерт в грижата за суха кожа, представя успешни продукти, благодарение на взискателност по отношение на формулите, насочени към ефикасност, толерантност и удоволствие, за грижа за деликатната и уязвима кожа.

Днес, А-DERMA предлага промяна в ежедневната хидратация за тяло на деликатната кожа с Хидратиращо мляко за тяло, грижата спечели време, с текстура „бързо се обличам“.

КОЖАТА НА ТЯЛОТО НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА УСТОЙЧИВА!
Считаме, че тя е защитена от дрехите, по-плътна от тази на лицето, но обективно това не е достатъчно. Бедна на мастни жлези, кожата на тялото „страда“ от отслабен хидро-липиден филм, с последствие – по-висока уязвимост спрямо външните агресивни фактори, като триенето на зимните дрехи или „парещото“ слънце през лятото. Кожата се дехидратира и изсушава.

НЕСРАВНИМА ТЕКСТУРА
Свежо и ултра-флуидно, това мляко се ползва от технологията „drytouch”, позната основно в разработването на слънцезащитни продукти. Принципът? Водната фаза е стабилизирана с маслената фаза в течна смес, с влагането на минимум желиращи агенти. Използваните емолиенти са подбрани за тяхната способност да се сливат във флуидността на формулата.

Млякото се плъзга по кожата, бързо попива с будещо сетивата усещане за свежест, оставяйки на повърхността на епидермиса сух завършек „втора кожа“, позволява бързо обличане.

ФОРМУЛА РЕЗЕРВОАР

Екстрактът от Овес Rhealba®, растително съкровище за грижа за уязвимата кожа, осигурява успокояващ и омекотяващ ефект. Растителният глицерин и подхранващите емолиентни масла осигуряват дълготрайна хидратация. 24 часа нежна кожа, без усещане за опъване.

АРОМАТ-МИЛУВКА

Изтънчен и деликатен, флорално-зеленият парфюм в Хидратиращото мляко за тяло A-DERMA добавя финален щрих на удоволствие с този ежедневен жест. На върха разцъфват роза, виолетка и циклама. След това са нотки на здравец, кедър и свежа трева, преди да се омекоти на фона на мускус и ванилия.


Състав: water, glycerin, caprylic/capric triglyceride, isopropyl palmitate, propylene glycol, c14-22 alcohols, dimethicone, parfum, avena sativa kernel extract, benzoic acid, c12-20 alkyl glucoside, c20-22 alcohols, c20-22 alkyl phosphate, caprylyl glycol, hydroxyethyl acrylate/sodium, acryloyldimethyl taurate copolymer, polysorbate 60, sodium hydroxide, sorbitan isostearate, squalane, xanthan gum.



МИЦЕЛАРЕН ВОДОУСТОЙЧИВ ГЕЛ ЗА ОЧИ


Знае се, че демакиирането е първият жест за здрава кожа, този, който позволява на кожата да запази своя блясък. Независимо дали е поставен грим или не.
За постигането на чиста кожа, всяка 2-ра жена прави избора в аптеката с мицеларната технология, по-семпла, по-ефикасна, по-бърза от класическите демакиатори.

ОКОЛООЧНИЯТ КОНТУР, ЕДНА ТОЛКОВА ДЕЛИКАТНА ЗОНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ.
На нивото на околоочния контур, кожата е три до четири пъти по-фина от останалата част на лицето. Много агресивен демакиатор може бързо да създаде реакции на нетолерантност (малки зачервявания, раздразнения, парене...).

МИЦЕЛАРНАТА ТЕХНОЛОГИЯ НА A-DERMA НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛА СВОЯТА РЕВОЛЮЦИЯ.
Допреди няколко месеца, тези малки сфери, наречени мицели, съставени от почистващи агенти, бяха включени само във водни текстури (вода, лосион...). Тези текстури могат понякога да раздразнят най-уязвимата кожа (усещане за опъване, зачервявания...). Специалистите в уязвимата кожа, Лаборатории A-DERMA правят иновация през 2014г., като влагат за 1ви път тези мицели, признати с техните ултра-ефикасна демакиираща способност и висока толерантност, в млечна текстура за изключителен комфорт. Роди се Мицеларното мляко SENSIFLUID.
След представянето на тази гордост, трябваше да се отиде още по-далеч в грижата за уязвима кожа с формула, специално създадена за тази изключително деликатна зона, каквато е околоочният контур. С Мицеларен водоустойчив гел за очи SENSIFLUID, A-DERMA създаде 1ят гел за очи с мицеларна технология. Той осигурява изключително ефикасно демакииране, нежно и с респект към зоната, дори за демакииране на водоустойчив грим, и за дамите, носещи контактни лещи.

МИЦЕЛАРНИЯТ ВОДОУСТОЙЧИВ ГЕЛ ЗА ОЧИ SENSIFLUID, ОЩЕ ЕДНО ОСЪЩЕСТВЕНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО!



Първият Мицеларен гел за очи, конкурент на ефикасността на би-фазните водоустойчиви демакиатори, предназначен за всеки тип грим, дори и най-устойчивия, при това без мазен ефект.

ИНОВАТИВНА ТЕКСТУРА
Мицелите са интегрирани в нова текстура с абсолютен комфорт: гел. Във вътрешността на гела, козметична мрежа задържа мицелите в гъста, плътна и свежа текстура. В контакт с кожата и миглите, тази мрежа се разхлабва и къса, за да освободи мицелите, които стават активни и мога да уловят замърсяванията и грима: това е иновацията RHEA-FLUID на Лаборатории A-DERMA.


ДЕМАКИИРАЩАТА СПОСОБНОСТ С ВИСОКА ТОЛЕРАНТНОСТ: ХИДРАПОЧИСТВАЩИТЕ МИЦЕЛИ A-DERMA

Силната страна на мицелите SENSIFLUID? Те са със 100% растителен произход и съчетават много нежен почистващ агент в ниска доза, с ултра-хидратираща активна съставка, глицерин. Тези мицели са достатъчно големи, за да не проникнат в кожата, гаранция за толерантност, и благодарение на глицерина съхраняват равновесието на хидро-липидия филм. С включен лек солубилизатор на пигменти, тези мицели отстраняват най-устойчивия грим, при това с изключителна нежност.
УСПОКОЯВАЩА АКТИВНА СЪСТАВКА: ОВЕС RHEALBA®
В сърцето на тази уникална формула, екстрактът от Овес Rhealba®, ценна съставка на A-DERMA от повече от 30 години, с антииритативни и успокояващи свойства. Уязвимата кожа се демакиира нежно, с респект към нея.


ЖЕСТ НА НЕЖНОСТ

Поставете количество колкото лешник от Мицеларният водоустойчив гел за очи SENSIFLUID на памучен тампон, след което нанесете на затворени клепачи. Като пригладите по дължината на миглите, в посока отгоре надолу, той осъществява мигновено усещане за свежест и нежност. Без необходимост от търкане, формулата улавя грима и замърсяванията. Без необходимост от изплакване, текстурата не оставя мазен филм върху кожата. Околоочният контур е чист, освежен и с комфорт.



РЕЗУЛТАТИ

89% Почиства и демакиира, без да замъглява очите*

Повече от 1 на всеки 2 жени го намира по-добър, в сравнение с обичайно използван демакиатор за очи.

Тест на употреба с 66 жени, с уязвима кожа на нивото на лицето и очите. *Отчетена ефикасност: % на удовлетворение.

Като цяло съм доволна от продуктите, и мисля че за хора с чувствителна кожа са много подходящи за това и сложих съставките им. 
Може да си ги поръчате от тук  : http://www.enzo.bg/

Коментари

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у