Пропускане към основното съдържание

Clinique Superbalanced makeup AND Rimmerl Wake Me Up


Здравейте, и аз като всяка бюти блогърка, съм в търсене на нови и нови продукти.
Имаше един момент в живота ми в който се нуждаех от сигурност, от добра покривност, и се започна едно голямо търсене на добър, покривен и траен фдт.
Изчетох доста ревюта, и накрая в момент на импулсивност си поръчах фдт на Rimmel - Wake me up.
Да фдт има покривност, нанася се изключително лесно с помоща на четка, но трайността е друго нещо, при мен издържа около 7-8 часа, което е добре, но аз искам повече.
В тази публикация искам да ви помоля да ми препоръчате, дълготраен и покривен ФДТ, ако е възможно да е натурален, понеже обмислям вариантите малко, по-малко, да сменя цялата си козметика с ЕКО и БИО.
Марката Rimmel е основана през 1834 от Eugen Rimmel в Лондон като малка семейна фирма занимаваща се предимно с продажба на парфюми. Постепенно, фирмата се е разширявала, като през 1949 г. е станала собственик на компанията Coty Inc. Марката Rimmel е известна с висококачествената си декоративна козметика. Известният девиз на Rimmel е „Get the London Look“ чийто превод е „Сдобийте се с лондонска визия“. От широкия асортимент на марката Rimmel със сигурност ще си избера всяка жена, която желае да изглежда страхотно и привлекателно.

След определен период от време, ми се искаше да опитам по-лек фдт, и така се сдобих с 
Clinique Superbalanced, който е течен фон дьо тен.
Единствения недостатък който намерих на този фдт, е че шишенцето е без дозатор. Буквално ако не внимавате може да го разлеете някъде.
Този ФДТ е подходящ за суха към комбинирана и мазна кожа. Или по-точно казано, за всеки тип кожа. Нанасянето му е най-лесно с мека четка за фдт, аз използвам една на РТ,  като го нанасям от центъра на лицето към страните, както правя с всеки един ФДТ. 
Течният грим с умерено покритие Clinique Superbalanced Makeup се слива с цвета на кожата. Той не е мазен и осигурява незабавна хидратация, което се дължи на специални активни съставки, които абсорбират серума на места, където е необходимо. Може би най-голямо впечатление ми направи, че след използването на този серум, кожата е матирана и има сияен вид.
Да, правилно прочетохте, матирана кожа с сияен вид. :))) Какво друго му трябва на едно момиче, хехе :) .... 
Напоследък, кожата ми няма нужда от голяма покривност и аз не искам да я натоварвам излишно за това най-често посягам към този ФДТ. 
Козметика Clinique е създадена през 1968 г. , когато я основава вече създадената компания Estée Lauder. Това става по инициатива на лайфстайл списанието Vogue. Clinique най- напред излиза на пазара с козметика и произвежда много нови продукти, които никой до момента няма. Козметиката Clinique има различни продукти за всеки тип кожа. Тя от край време е призната със своите продукти против стареене. Тази система на производство се пренася и на парфюмите Clinique. Въпреки това 50% от оборота на фирмата идва от гримовете, които произвежда.
Опаковката представлява стъклено шишенце с сребриста капачка, затваря се плътно и няма опасност да се разлее.

С тези ФДТ се сдобих от тук. Като бяха и още са на много изгодни цени. 

Сигурно доста от вас разглеждайки блога ми се питат, защо доста често пазарувам онлайн,
е това е тема на която имам да отговарям на някой въпроси които вие ми зададохте.
Във всяко изречение, нещата които ме подтикват към онлайн пазаруването ще са с друг цвят.  

С все по-мащабното навлизана на Интернет в света на хората, неизменно се появяват нови нови неща, които улесняват живота на обикновените потребители. Едно от тези е и пазаруването в Интернет, което спестява много време на обикаляне и търсене по магазините, спестява пари, а закупените стоки биват доставяни директно до врата.

Интернет магазините са уеб сайтове, от които потребителят може да закупи определена стока. В магазинът се предоставят различни видове електронни начини на плащане, а закупената стока се изпраща на потребителят чрез куриерски фирми или по пощата. Интернет магазинът може да не държи на склад продуктите, които предлага, а да ги набавя от доставчиците, с които работи, едва след като получи съответна поръчка от клиент.

Безопасността е свързана с защитата на потребителските данни при пазаруване. Повечето онлайн магазини разполагат със защитени връзки при пазаруването, които предпазват данните на потребителят и те не могат да бъдат откраднати. Този вид връзки се осъществяват с помощта на SSL сертификати, благодарение на които по време на пазаруването, между потребителят и Интернет магазинът се съставя криптирана връзка. Това не може да гарантира 100% сигурност. Затова всеки един потребител следва да следи за тези неща, за да бъде сигурен, че няма да бъде подведен и измамен. Основните неща, които гарантират сигурността на онлайн магазините са:
Предоставянето на изискваната според законодателството информация – дружеството, което стои зад него, адрес на управление, фирмени реквизити, декларация за работа и защита на личните данни
Данни за контакт – email, Skype, предоставен телефон за обратна връзка.
Криптирана връзка при приключване на поръчката - SSL.



Има много начини за разплащане, които можете да ползвате при пазаруването онлайн като по този начин може да изберете най-удобният за вас. Най-известните и употребявани в България са:
Плащане с наложен платеж – плащате когато стоката пристигне при вас.
Плащане с чек.
Плащане с банков превод.
Плащане с пощенски запис.
Плащане с кредитна или дебитна карта.
Плащане посредством онлайн разплащателен сайт. Такива са PayPal, Alertpay, Moneybookers и др. Български онлайн разплащателен сайт е Epay.bg


Не се гарантира, че всеки онлайн магазин ги използва и предлага. В някои сайтове може да се плаща само с един или няколко от възможните начини.

Пазаруването от Интернет улеснява намирането на стоки и услуги и сравняването им с предлаганите в другите магазини без да се налага физическо присъствие в магазина. Закупената стока се доставя до указано от клиента място, което спестява транспортни разходи.Обикновено в онлайн магазините стоките са по-евтини от тези, които се предлагат в обичайните магазините, защото в Интернет не се правят голяма част от обичайните разходи за наем, персонал и други съпътстващи обичайната дейност.

Ето за това в повечето случай,аз пазарувам онлайн.

Ако сте прочели тази публикация, моля ви долу в коментарите напишете вашия любим ФДТ, нека по възможност да се конкретизирате защо го харесвате и тн.

Коментари

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у