Пропускане към основното съдържание

Коледни желания


С наближаването на Коледните празници, моя списък с желания се увеличава все повече и повече. Коледа е един от най-любимите ми празници, дали заради уюта в дома ми, дали заради украсата или заради подаръците (angel) .
Тази година списъка е много, много дълъг...

Дядо Коледа, ще реши дали съм била послушна обаче... :)

Реших да му помогна малко, като някои от нещата ще си поръчам от Enzo.bg и ще си закупя сама. За другите... послушна бях, ще ги очаквам под елхата.

Първото нещо което искам е, Dior Diorskin Nude течен фон дьо тен SPF 15.


- Подхранващ течен фон дьо тен
-С формула със 100% естествени активни съставки и изключителна натурална флорална вода
-Осигурява оптимална влага на кожата
-Съдържа изключителни Nude-Glow пигменти, които са прозрачни
-Придава на кожата естествен блясък без лъщене
-Осигурява точното покритие
-Защитава кожата срещу вредните слънчеви лъчи със SPF 15
-Придава перфектно, естествено покритие


Как да се размина и без един парфюм, а именно-  Yves Saint Laurent Y 



„Y“ на Ив Сен Лоран е дървесно-цветен аромат за жени, които залагат на изпитаната класика. Ще се влюбите в нежните нотки на цветята в изключителната композиция от слънце и добро настроение. Превърналият се в класически парфюм с простичкото название „Y“ от 1964 г. се харесва на милите и приветливи дами, които не се страхуват да показват чувствата си. Влезте в света на лукса и качеството под формата на свежия аромат на зеленина с марката „Yves Saint Laurent“. Традицията, предавана от майка на дъщеря, със сигурност ще спечели сърцето Ви. Съществуват само няколко легенди сред женските парфюми. Ароматът „Y“ е една от тях!
Леката комбинация от праскова, алдехид, гардения и орлов нокът ще извика у Вас свежестта на пролетен полъх, който си играе с косите Ви и Ви носи аромата на цъфнали дървета. По-късно ще се отворят по-наситените акорди на нарцис, зюмбюл, роза и ирис. Омайният сладък коктейл ще Ви радва безкрайно дълго време. Нежната есенция от пачули, цибет и ветивер приятно обгръща кожата на тялото Ви и й дава благоухание със съблазнителен тайнствен нюанс.
При парфюмите на Ив Сен Лоран важи едно правилo. Всеки аромат се превръща в абсолютен хит! Уникалните и съвършени композиции от цветове, подправки и ценни дървета успяват да съблазнят всеки мъж или жена. Изберете изключителната известност на тази уникална и оригинална марка и няма да съжалявате. Парфюмът „Y“ на Ив Сен Лоран вече почти половин век се радва на огромна известност в цял свят. Учудвате ли се? Никой друг не успява да достави такова удоволствие, както славният „Y“!


Парфюми Yves Saint Laurent | Марката Yves Saint Laurent се появява на пазара през 1961 г. когато нейния основател Yves Henri Donat Mathieu Saint Laurent създава своята първа колекция с наименование Yves Saint Laurent. Неговият професионален живот започва от Dior, Yves Saint Laurent поема цялото управление след трагичната смърт на Dior. На 25 годишна възраст той става най-младия ръководител на салона haute couture. По този начин той преобръща света на модата няколко пъти. Парфюмите Yves Saint Laurent са едни от най- луксозните в света на модата. Сред най-известните са Yves Saint Laurent Jazz и Yves Saint Laurent Opium. Тези парфюми наистина си заслужава да се използват.

                                                        theBalm Cindy - Lou Manizer


 
Много се изговори за този продукт в блогърските среди, и аз да не остана по назад го искам.

Хайлайтърът представлява блестяща, перлена пудра за лице, която се нанася най-често върху горната част на скулите за да ги подчертае и придаде блясък на кожата.
Тази пудра стои много естествено върху кожата и я прави да сияе.
Текстурата е изключително мека и нежна на допир, разнася се и прелива с лекота; отличава се с изключителна пигментация и наситеност на цвета, така че само с много малко количество продукт се получава бляскав и сияен ефект на кожата.


                                    Yves Saint Laurent Rouge Volupté крем-червило

От както го видях съм в захлас. Ако трябва да имам едно единствено червило, то това ще бъде той. Златистата, стабилна и елегантна опаковка, допринася за приятното чувство. Самото червило е много нежно и щадящо към устните буквално като масло. Издръжливостта му също е много добра и аз много много искам това червило. 


Много ми се иска да се сдобия с и Tangle Teezer The Original Гребен за коса. Почти няма блогърка или влогърка която да не го има, или поне да не е чела за него.




Много е хвалена тази четка, че лесно разресва косата, че не я накъсва. Абе въобще само суперлативи съм чела за нея, и мисля че е време да си я поръчам. Вие какво мислите? Имате ли такава четка?


                                                        Christina Aguilera Inspire


Този парфюм, го имам. Но ми е останало съвсем малко и си го пазя за специални случаи. Толкова много харесвам аромата, направо го обожавам.
За Коледа много искам да си го купя още веднъж, понеже ако трябва да избирам да остана с един парфюм в цялата си колекция, то бих избрала него.
Inspire е флорално-плодов аромат. В този аромат ще усетите плодови нотки на манго, фрезия и лимон. Сърцето е от мъртва коприва, гардения и така любимата ми роза. Ето защо аромата е флорален, защото в основата му стои портокаловия цвят, сандаловото дърво и мускуса. Този парфюм е едно съкровище за ценителите.

Притежателка съм и на над 200 цвята сенки, но все ми се иска да имам повече и повече. Като болест е хаха :Д
Та по тази причина искам под елхата да открия и theBalm Nude Tude - палитра сенки за очи.

Много пин-ъп опаковка. Много сладка. :) 
Тази палитра сенки е от марката The Balm. Тя съдържа 12 цвята сенки, които са силно пигментирани и наситени в нежни телесни тонове. С тези сенки може да се направи както семпъл и лек грим, така и вечерен силно опушен, като се използват по-тъмните цветове от палитрата.
Самата палитра съдържа 4 матирани цвята, които може лесно да се използват за преливане в сгъвката или в края на окото. Останалите цветове съдържат нежен, сатенен блясък, който озаряват очите и придава бляскав, перлен ефект.  
В разни форуми пише, че това е една от най-продаваните палитри на марката, и е изключително популярна.
Опаковката е направена от твърд картон, лесна е за отваряне и затваряне, защото има вградено магнитче.
Имената на цветовете от палитрата също са много интересни. Палитрата съдържа и малка четчица за сенки. Хубавото на тези сенки е че не съдържат парабени, сулфати, синтетични аромати, синтетични бои,фталати,ГМО и триклозан.








И други неща ми идват на ум, но няма да ставам нахална. 
Всеки един от тези продукти може да поръчате от тук: ЦЪК

 

Коментари

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у