Пропускане към основното съдържание

Моите два есенни парфюма... :)


Здравейте, дойде време и за таз месечната доза аромати. 
Един от най-често използваните парфюми от мен, този месец е Малка черна рокля на Ейвън.

Милиони жени по света се радват на високото качество на козметичните
продукти на AVON. Цялостната дейност на компанията е посветена на
перфекционизма – всеки продукт, носещ марката AVON, е символ на висок
стандарт за качество и безопасност. За постигането на тази висока цел се
грижат всички служители на AVON, както и специален отдел за научно
изследователска дейност, съставен от известни козметични експерти от цял свят.
Създаването на всеки продукт на AVON е съпроводено с редица лабораторни
тестове за проверка на качеството и безопасността.
През юни 1989г. AVON стана първата водеща козметична компания,
преустановила тестването на продуктите си върху животни, което бе последната
стъпка от една кампания, подета много години преди това и целяща да се намерят
безвредни алтернативи.



През юни 1989 г. AVON обяви, че окончателно прекратява тестовете върху животни за продуктите си, включително и тестване във външни лаборатории. AVON стана първата козметична компания в света, прекратила тестването върху животни.

• Повече от 20 години AVON дава независими доказателства за безопаснотта на своите продукти без да прави тестове върху животни.

• AVON не провежда и не изисква тестове върху животни, за да потвърди безопасността или ефикасността, на който и да е от своите продукти или суровини.

• Нашият подход за оценка на безопасността използва данни от инвитро тестове (тестове в епруветка / клетъчна култура), оценъчни и клинични тестове върху хора – доброволци, както и използването на вече съществуващи данни.

• Законодателството в някои държави може да изисква допълнително тестване за конкретни продукти, включително и тестове върху животни. В тези случаи AVON винаги се стреми да убеди властите да използват всичко различно от опити върху животни.

• Ангажимент на AVON е да работи на територията на всяка страна в партньорство с други организации, с които да постигне положителна промяна в приемането на методи за проверка на безопасността, които не включват тестване върху животни. Оттеглянето от такъв пазар би ни отнело възможността да помогнем за разрешаването на този проблем в дългосрочна перспектива.

• AVON е активна в разработването, изпълнението и приемането на алтернативни методи за тестване от 80-те години на миналия век. Работим за идентифицирането и разработването на нови алтернативи за изпитване заедно с други козметични компании и с външни организации. Вицепрезидентът на AVON по безопасност на продуктите и интеграция работи за Научния консултативен съвет на Института за инвитро науки - неправителствена изследователска организация, посветена на развитието на инвитро (неживотински методи) навсякъде по света. Наскоро AVON стана спонсор-основател на Американското oбщество за клетъчно-изчислителна токсикология. По същия начин продължаваме да подкрепяме FRAME (Fund for the Replacement of Animals in Medical Experiments), Центърът за алтернатива на тестването над животни към университета “Джон Хопкинс” в САЩ (Center for Alternatives to Animal Testing at Johns Hopkins University) и Европейското сътрудничество за алтернативни подходи към експериментите върху животни (European Partnership for Alternative Approaches to Animal Testing).

Малка черна рокля, определено ме грабна още от първия път. Някак свеж, и запомнящ се аромат, който крещи есен е.


Avon Little Black Dress е цветен ориенталски аромат за елегантни жени. Мислите ли за нов стил, който да покаже Вашия уникален вкус? Това е перлата сред всички парфюми. Деликатните нотки на божур и гардения се допълват отлично от слива и джинджифил. Пресните акорди на кайсия и циклама правят аромата Little Black Dress съвършен и прекрасен. Бъдете елагантна дама, която привлича внимание.

Парфюмите от Avon имат дълга история, която датира от края на 19-ти век. Парфюмите са най-стария продукт на козметичната марка, която е популярна по целия свят. Влюбете се в Avon Little Black Dress и ще бъдете дама, достойна за възхищение.

По името на самата публикация, разбирате че моите есенни парфюми са два.
След като ви казах, че Малка черна рокля на Ейвън ме грабна, е време да ви представя и другия си любимец, а именно Dolde&Gabbana - The one.
Един парфюм, за който всяка жена мечтае, а именно Dolce & Gabbana - The one.Бих го олицетворила, като парфюма на парфюмите за една жена.
The One на D&G е един аромат създаден специално за жени, които копнеят да привличат внимание. Махнете задръжките си, бъдете свежа, различна и секси.
Следвайки предварителния замисъл на неговите дизайнерите, The One е аромат за изключителни жени, които привличат вниманието не само с външния си вид, но и със своите маниери, поза и вътрешен свят. Както всички останали ароматни творения на италианските модни гиганти Dolce&Gabbana, The One e парфюм с характер, съблазнителен и специален. Неговата ориенталска цветно-плодова композиция с нюанси на ванилия е топла и чувствена, омагьосваща и изпепеляваща.


Началото на The One е свежо- с цитрусови нотки на бергамот и мандарина, подпплътени с плодов аромат на праскова и личи. Средните нотки са предимно цветни, с лек, балсамов характер- жасмин, лилия, момина сълза, в комбинация с характерния привкус на синя слива. Базисните нотки са сладките амбра и ванилия, миксирани с чувствен мускус и земен нюанс на тревист ветивер.
Освен парфюми Dolce&Gabbana, предлагат и стилни облекла, а какво по-хубаво в тази златна есен от едно красиво,топло, палто?!


Dolce & Gabbana е луксозна италианска модна къща със селище в Милано.
Компанията е създадена през 1985г. от двамата си основатели Доменико Долче и Стефано Габана. Като Доменико е роден през 1958 година на 13 септември в Сицилия, а Стефано на 14 ноември 1962 година в Милано.
Фирмата притежава две основни линии : Dolce&Gabbana с D&G.
Dolce&Gabbana е линия за луксозни продукти, включваща елегантни и изтънчени тоалети.
В света на модата я наричат още ''първа линия,, , което завишава цената на продукта. С годините освен луксозни тоалети и аксесоари, Dolce&Gabbana включват в линията си и по-всекидневни облекла. Другата линия създава спортни облекла, на достъпни цени.
Първата линия включва бански и класически костюми, връхни дрехи, печатани и ръчно бродирани сака, аксесоари, както и официални рокли.
Това е една от най-често търсените линии за Оскарите от звездите на световния шоу бизнес.
След големия успех, който постигат със създаването Dolce & Gabbana, през 1994 г. дизайнерите решават да създадат и линия от дрехи с по-достъпни цени, която наричат D&G. По-ежедневната линия на дизайнерите също включва голям асортимент от облекла, както за деца (D&G Junior), така и за възрастни.

Парфюмите, може да закупите от тук.
А кои са вашите любими аромати за есента? :) 

Коментари

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у