Пропускане към основното съдържание

Paco Rabanne и неговите съкровища

Здравейте, ще ви запозная с всеизвестните парфюми на Пако̀ Раба̀н. Но нека да видим първо кой е той?
Той е роден на 18 февруари 1934 г. в град Сан Себастиан, страната на Баските. Самия той
е моден дизайнер. Напуска Испания и заминава за Франция със своята майка в края на Испанската гражданска война. С образование на архитект, с превръща в „непоносимото дете“в света на Френската мода на 60-те години.
Рабан стартира своята модна кариера създавайки бижута за Живанши, Диор и Баленсиага. Отваря собствена модна къща през 1966 г. Използва в работата си неконвенционални материали като метал, хартия и пластмаса за своите необичайни и пищни модели.
Днес Пако Рабан притежава много популярна парфюмерийна серия от 35 аромата.
А, днес аз ще ви запозная с някой от тях.
Пако Рабан също е известен и с дизайнерските изяви на костюми във филмовото изкуство и филмовата индустрия.
През 2005 г. Пако Рабан прави първата си изложба от картини в Москва. Причината за показването на картините е, с негови думи: "Вече съм на 72 години и искам да покажа на света тези рисунки преди да си тръгна от тази планета. Не съм ги показвал на никого, с изключение на Салвадор Дали преди 30 години, който ми каза да продължавам."
Рабан иска средствата от изложбата да бъдат дарени на жените от Беслан, пострадали при атентата в града, в който загиват 319 заложници, включително 186 деца, 12 служители, и още 31 души.



Paco Rabanne -Lady Milion





Paco Rabanne Lady Million е прелестен аромат за жени. Превърнете се в залтен диамант. Оставете прекрасната комбинация от страстни цветя и опияняващи плодове да глези вашите сетива. Нежната и сладка есенция на бял мед и свежи акорди на портокалови цветя. Чисти нотки на пачули и изразителни нотки на малини и гардения. Това е аромат на красотата и поклон пред силата на женствеността. Влюбете се в радостта от насладата. Оставете се да ви увлича фантазията с парфюма Lady Million и опознайте света на съблазняването.
Парфюмите Paco Rabanne са известни със своята ненатрапчива елеганция, страст и умението да впечатляват. Известният дизайнер получи за своето изкуство най-високата испанска и френска титла. Превърнете се и вие в доминатна и изразителна жена. Превърнете се в Lady Million и изживейте усещането за адмирация и луксозна елегантност.
Paco Rabanne  - 1 milion






Тоалетна вода Paco Rabanne 1 Million е за амбициозните мъже, които знаят точно какво искат и от живота и как да го постигнат. В началото на аромата Вие ще преминете през различни аромати , като есенции от грейпфрут, червен портокал и мента.
В сърцето на аромата се усещат нотки на роза, канела и бяла кожа, които и сега будят у мъжа остроумие и чар. В края на парфюма има нотки на бяло дърво, кехлибар и пачули. Тоалетната вода One Million Paco Rabanne подчертава харизмата на всеки мъж.
Paco Rabanne е луксозен и елегантен аромат, чийто блестящо златен флакон дава усещане за лукс, хармония и стил на живот.
Тоалетната вода Paco Rabanne 1 Million е отличителен, луксозен и секси аромат. Подходящ е за делничните дни, но също така и по всяко време на годината можете да ви изненада приятно.



 Paco Rabanne Ultraviolet парфюмна вода за жени





Paco Rabanne Ultraviolet е флорално-ориенталски аромат, който умее да загрее и през най-студените дни и ще ви погали като слънчеви лъчи. Ароматът Paco Rabanne Ultraviolet е подходящ предимно за есените и зимните месеци.
Мотивите на Ориента на този луксозен парфюм се дължат предимно на подправките, които се намират в увода и сърцевината на аромата. Подправките са олекотени със смес от ванилия и амбра, чиито ухание преминават през цялия аромат и създават съвършена харомния. Нежните, пудрови нотки на аромата Ultraviolet идват от есенциите на теменужка и жасмин.
Луксозният парфюм Ultraviolet е опияняваща смес на съблазнителност и нежна романтика. Той е идеален за модерни, уверени в себе си жени, които знаят, какво искат. Ароматът Ultraviolet на Paco Rabanne подчертава тези свойства и привлича вниманието.
Ultraviolet е аромат, която е подходящ за каквито и да е било празненства, в които притежателката ще бъде звездата на вечерта. Но парфюмът Ultraviolet умее да създаде изключителна атмосфера и през обикновените дни.
Парфюмът Ultraviolet od Paco Rabanne е звезда между парфюмите. Ultraviolet е лансиран на пазара през 1999 г. и е постоянно изключително популярен аромат.


Парфюмите на Пако Рабан са известни в целия свят. Най-нашумелите са Lady Milion и One Milion. 
За опаковката на мъжкия един милион, може да се изговори много. Самата опаковка представлява имитация на златно кюлче, което говори много за стил и класа. 
Аромата аз самата мога да го позная от разстояние, а и предполагам всеки почитател на марката може да го познае. 
Ако трябва да бъда честна, ще кажа че до дамския лейди милион никога не съм имала допир, на скоро си поръчах парфюм на Dolce & Gabbana - The one , и преди да потвърдя поръчката си доста обмислях вариант за Лейди Милион, но в последствие се отказах. Предполагам, че по нататък ще се сдобия с него. Имам малка слабост към парфюмите, но са ми се насъбрали доста, а не искам да ги трупам, ще изхабя един-два и тогава ще си го поръчам.

Освен горе изброените парфюми, в сайта може да намерите и едно преоткрито съкровище, а именно Paco Rabanne Invictus.

                                                            Paco Rabanne Invictus
Флакона на този парфюм за мъже, ми прилича на купа. 
А инструктираните крила на опаковката, ми вдъхват надежда. 
Хората казват, че този аромат бил символ на надпреварата и желанието за победа на мъжете. 
Paco Rabanne Invictus е свеж мъжки аромат, предназначен за силни и уверени мъже. Парфюмът Invictus се разгръща с приятната комбинация на аромат на мандарина и грейпфрут, допълнен с морски нотки. Сърцевината на Paco Rabanne Invictus е създадена от дафинов лист и жасмин. Впоследствие ще ви лъхне топло ухание на гваяково дърво и нотки на амбра, еврения и пачули.С Paco Rabanne Invictus всеки мъж ще се чувства непобедим и пълен с енергия.
И като сме тръгнали да говорим за парфюми в e Enzo.bg, ще ви препоръчам да разгледате подаръчните комплекти на Пако Рабан, много са хубави.


 Всеки един от тези парфюми, може да поръчате онлайн от Enzo.bg


Коментари

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у