Пропускане към основното съдържание

Nina Ricci parfiume

Нина Ричи, и всеизвестните и парфюми.
Ще ви покажа парфюмите, на Нина Ричи, които се предлагат в Enzo.bg 
Но, нека първо ви разкажа малко и за самата нея. 
Нина Ричи, която всъщност е родена Мария Нели е известна френска моделиерка от италиански произход. Родена е в град Торино, но още като малка се премества да живее във Флоренция, а на 12 годишна възраст в Париж. През 1904 година сключва брак с Луиджи Ричи. Основава модна дизайнерска къща в Париж през 1932 година, за което я убеждава нейният единствен син. Тя бързо се превръща в престижно име във френската модна индустрия. През  1946 година освен облекло, модната къща започва да пуска на пазара и парфюми.

Nina Ricci Premier Jour парфюмна вода за жени



Nina Ricci Premier Jour е предназначен за дами, които искат да излъчват опияняваща красота и вътрешна сила. Изпитвате радост от живота и искате парфюм, който да изразява това? В такъв случай този свят, направен от изискани цветя, през който преминава поток от чистота и красота, е създаден точно за Вас. Необичайна комбинация от жълта мандарина и гардения радва тялото и сетивата. Ароматът преминава към свежи орхидеи и захаросани бадеми. Почувствайте успокояващото въздействие на прекрасните земни и дървесни нотки. Това чувство е незаменимо – само Nina Ricci Premier Jour може да Ви го осигури. 
Парфюмите Nina Ricci са известни с комбинациите от романтични цветя, които подчертават женствеността – няма мъж, който да остане равнодушен. Вземете тайното съблазняващо оръжие и няма да съжалявате. С Nina Ricci Premier Jour дори и за момент няма да останете сама.

Nina Ricci Nina L´Elixir




Nina Ricci Nina L´Elixir е нежен и страстен дамски аромат. Отличава се със семплостта си и елагантността. Ще усетите свежи нотки на цитрусови плодове, които постепенно преминават в опияняващ аромат на жасмин и касис, съчетан с мускус. 
Парфюмът Nina Ricci Nina L´Elixir е изключително нежен и свеж. Може да ви прави компания всеки ден и ще внесе радост в живота ви. Той е подходящ предимно за по-млади жени и девойки, които изживяват всяка една минута с интензивна радост и очакване. 
Благодарение на парфюма Nina L´Elixir като с вълшебна пръчица ще се озовете в приказка. Насладете се на атмосферата пълна с безгрижни моменти и комфорт. Ароматът Nina Ricci Nina L´Elixir ще ви отвори пътя към света пълен с вълшебства и необичайни изживявания. Благодарение на него всяка една жена може да се превърне в най-красивата принцеса.

Nina Ricci Ricci Ricci



Nina Ricci Ricci Ricci е флорално-плодов аромат за жени, които копнеят за ухание на мистерия и страст. Така може в краткост за се характеризира коктейлът от плодове поставен в дизайнерски флакон Ricci Ricci. Посетете света на приключенията и повдигнете воала на мистерията на женската привлекателност. 
Изразителното начало на оригиналния аромат се състои от нотки на плодове, бергамот и леко кисел ревен. Веднага ще бъдете омагьосани от свежестта и уникалността. По-късно ще се разгърнат сладки есенции на тубероза и роза, придаващи на всяка една притежателка на аромата мистерия и страст. Класическите нотки на сандалово дърво и пачули подчертава женската красота и ще обвие тялото ви в топъл воал от страст.
Маркта Nina Ricci предлага на клиентите си прелестни елегантни ухания. Напоследък се ориентира и към младежките и свежи плодови и флорални парфюми, които имат едно нещо общо. Винаги до детайл разработени флакони, които ще зарадват всекиго. Парфюмът Nina Ricci Ricci Ricci ще впечатли тези жени, които копнеят за страстна любов. 

Nina Ricci L'Air du Temps






Nina Ricci L´Air du Temps е деликатен дамски аромат аромат пълен със страст и съблазън. Първо пленява сетивата Ви със съблазнителна комбинация от карамфил и гардения. След това се премества към чувствените нюанси на роза и жасмин, които са в базата на парфюма.
Парфюмът Nina L´Air du Temps е предназначен за всички жени, които искат да се чувстват млади и съблазнително красиви. Това е един много фин аромат с изтънчен вкус. Nina Ricci L´Air du Temps Ви потапя в царството на сънищата и магията. Оставете се да бъдете отнесени от вихъра на желанието и романтиката.
Балансираното и хармонично ухание на цветя е чудесен избор за всеки ден от седмицата. Той ще Ви донесе усещането за естествена женственост. Парфюмът Nina Ricci L'Air du Temps е класически френски парфюм, излъчващ чар и чувство за вкус. Флаконът му е с кристален гълъб. Парфюмът L´Air du Temps е въплъщение на елегантността.

Като за край на публикацията, смятам да ви покажа един подаръчен комплект на Нина Ричи.
                                    Nina Ricci Nina подаръчен комплект IV.

             Комплекта съдържа тоалетна вода 80 ml + мляко за тяло 200 ml.
Nina Ricci Ninaе чувствен аромат, съчетаващ френски лукс,чар,чувствености нежност. Мирис, който ще ви избави от стереотипите във всекидневието! Уникалната горчиво-сладка комбинация в Nina Ricci Nina е добро начало, което ще раздвижи сетивата ви.
В Nina Ricci Nina ще откриете разнообразие от неустоими аромати и изкусителни цитрусови екстракти като калабрийски лимон. Всърцевината си ароматът предлага ухание от пъпки на божур, карамелизиран бадем и нежно докосване отванилия. Тази сладкасмесенаречена"ябълка на любовта".



Разбира се, да не забравим и чувствената милувка на бял кедъри мускус. И това неповторимо романтичновпечатлениесе допълва от лекотата на ябълковото дърво. А самият парфюм е във флакон под форматана ябълка.


Романтичните и игриви тонове на Nina Ricci Nina са истинско изкушение!

Парфюми Nina Ricci | Nina Ricci е основана като модна къща през 1932 г. в Париж. Основател на марката "Нина Ричи" е Мария Ричи, италиянка, която се изявявала като шивачка. Мотото на семейната марка "Ричи" било "Качество,романтика, и женственост". През 1949г. това мото важи и за техните парфюми. Парфюмите с марка "Нина Ричи" днес се нареждат на върха на пирамидата от парфюми. Запознайте се с феномена на Нина Ричи и с нейната класика Nina Ricci L'Air du Temps, с миналогодишният Nina Ricci Nina L´Elixir и с много харесваната колекция Nina Ricci Love in Paris.

Парфюмите които ви показах, съвсем не са всичко което предлагат в Enzo.bg.
Там има още предложения на изгодни цени, но мисля да оставя вие сами да прецените кое да погледнете. Само ще добавя, че към всеки парфюм предлагат лосион за тяло и душ гел.
В момента има много изгодни промоции, от които също може да се възползвате.

*Поръчка може да направите от тук

Коментари

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у