Пропускане към основното съдържание

Madonna Truth or Dare подаръчен комплект I.




Мадона Луиз Вероника Чиконе (на италиански и второто име, Луиз, нафренски: Madonna Louise Veronica Ciccone), по-известна само като Мадона (Madonna), е американска певица. Тя е родена в Бей Сити, Мичиган  на 16 август 1958 г.

Мадона има значителен успех в над 100 страни. Продажбите на албумите и са оценени на стойност около 400 милиона долара, които са продадени, изключвайки сингли и макси-сингли (75 млн.). Най-продаваният сингъл на Мадона е Hung up с продажби над 9,6 млн копия. Най-продаваният албум на Мадона е  The Immaculate Collection с продажби достигнали 30 млн. копия.

Мадона е третото от общо осем деца в семейството на Силвио П. Чиконе — Тони, който е син на италиански емигранти, и Мадона Луиз Фортин, която е с френско-канадски корени. По-късно певицата се отъждествява като ''италиано-американка“, т.е. американски гражданин от италиански произход. Израства в католическаатмосфера.

Майка ѝ умира на 33-годишна възраст от рак на гърдата на 1 декември 1963 г., когато малката Мадона е на 5 години. Певицата често споменава влиянието, което оказва смъртта на майка ѝ върху кариерата ѝ и върху нея самата. След смъртта на съпругата си Чиконе наема детегледачка, за която по-късно се жени. Двамата имат две деца.

Бащата държи всичките му деца да ходят на уроци по музика. След като прекарва няколко месеца в изучаване на пианото, Мадона успява да убеди баща си да замени тези уроци с курсове по балет.

Мадона учи в гимназията Рочестър Адамс, където е пълна отличничка и членува в мажоретния състав. След като завършва, тя постъпва в Мичиганския университет, където получава стипендия заради постиженията си в танците.

Под въздействието на своя учител по танци (Кристофър Флин), Мадона изоставя следването и само след един семестър се премества в Ню Йорк, за да търси успех като танцьорка. Учи модерни танци при легендата Марта Греъм.

След като през 1979 участва като танцьорка в световното турне на френската диско звезда Патрик Ернандес, Мадона решава да изостави танците и се насочва към правенето на музика. Сформира няколко групи, сред които „Брекфъст Клъб“ (Breakfast Club) и „Еми“ (Emmy). Пише сама няколко песни, чрез които става известна в няколко местни нюйоркски клуба.

Мадона в България

На 29 август 2009 г. Мадона пее за първи път в България на националния стадион "Васил Левски" в София. Концертът постига огромен търговски успех, най-мащабното публично изпълнение в България с около 60-хилядна публика.

На 25 август 2009 Светия синод на Българската православна църква призовава българите да бойкотират концерта на Мадона в София, тъй като 29 август е религиозен празник, на който миряните следва да постят. Освен това според църквата, Мадона развращава младото поколение. На 6 септември пловдивският митрополит Николай по време на своята литургия по случай Съединението на България обявява, че трагедията в Охрид, при която загиват 15 българи, е може би Божие наказание заради концерта на Мадона, задавайки въпроса „Дали нашето неразумие, което води до грехове, не е първопричината за божия гняв?“. Тази литургия предизвиква скандал, редица дискусии и критики към Българската православна цъкрква и държанието ѝ по редица въпроси, определяно от доста хора като неадекватно.
Аромати :
2012 - Truth or Dare
2012 - Truth or Dare by Madonna Naked

      Madonna Truth or Dare подаръчен комплект I





Madonna Madonna Truth or Dare е оригинален флорален нов дамски парфюм, който бе представен през 2012 г. Секси и съблазнително. Така може да се опише лицето, използващо звучните нотки на този парфюм. Madonna Truth or Dare е композиция, която ще се прояви напълно през топлото лятно време. Красотата на белите цветя в съчетание с приятна ванилия придава екзотичен вид, който може да се носи при всяко събитие във Вашия живот, дори и в течение на деня.

Прочутата певица Мадона е поставила тази взимаща дъха смес в интересен флакон с необичайна форма от млечно стъкло и украсен със златен апликатор. Чисто белият цвят символизира елеганция, чар и невинност. Необичайната форма и стил са в интересен контраст с общата концепция. Взаимодействието на противоречия, което е посочено в самото име на парфюма, може да се проследи и в богатия състав на аромата.

В увода ще Ви омагьоса красотата и разкоша на белите цветя, представлявани от елегантна гардения и сметанова тубероза. Изразителният контраст се дължи на леко горчивото нероли, придаващо на кадифено нежния увод искра. Пищността на белите цветя продължава и в сърцевината, в която ще намерите екзотичен жасмин и съблазнителна водна лилия. Към нежния и упойващ мотив на невинност се прибавя и изразителният бензоин, привличащ към Вас с опияняващата сила всичко живо. Невероятно страстния завършек от ванилия, мускус и кехлибар ще усещате от кожата си и следващия ден след нанасяне.

Кралицата на модерната музика, Мадона, заложи в музикалната си кариера на оригинален ритъм и бунтовнически вид. Тази жена с много лица се пробва и в модната индустрия и създаде редица уникални аромати, които са изключително сполучливи. Парфюмите Madonna са предназначени за жени и мъже с нетрадиционнен мироглед. Изразителните композиции са пълни с цветя, подправки и скъпоценни примеси. На популярните есенции не липсва нито голяма доза сексапил, самочувствие и оригиналност. Те са просто същите като самата поп кралицата.

Новият за 2012 г. аромат е с противоречиво име Madonna Truth or Dare. Забележителните и оригинални нотки на бели цветя на невинност и контрастните съставки ще отиват на уникални и оригинални жени. Насладете се на същите усещания, които ежедневно изживява популярната поп певица Мадона. С новия аромат това ще бъде направо играчка!


Всеки един продукт от комплекта се продава и по отделно.

Madonna Truth or Dare тоалетно мляко за тяло за жени


200мл - цена 6,90лв 

Madonna Truth or Dare парфюмна вода тестер за жени


75мл - цена 21,90лв

Madonna Truth or Dare душ гел за жени


Душ гел - 200 млв - 6,90 лв

Madonna Truth or Dare парфюмна вода за жени


75мл -  28,90лв
50мл - 20,90лв
1мл(мостра) - 1,20лв 
30мл ( тестер) - 17,90лв


Това, че продуктите се предлагат и по отделно, за мен е чудесен вариант. 
Може да се закупи целия комплект, и после което ви свърши да си го закупите по отделно на много изгодни цени. 
Комплекта е подходящ и за подарък за любим човек, а защо не и за самите вас.
Какво по сладко от това? .. :))

Този невероятен комплект може да поръчате от :тук 

Коментари

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у