Пропускане към основното съдържание

Lalique Encre Noire for Men Тоалетна вода за мъже



Рене Жул Лалик - (на френски: René Jules Lalique, 6 април 1860  – 5 май 1945 е френски бижутер, художник и дизайнер, работил в областта на декоративните изкуства и известен с работите си от цветно стъкло в стил ар нуво. Най-известни са неговите шишенца за парфюм, вази, бижута, лампиони, часовници и орнаментални фигурки (емблеми) за капака на автомобили. Основаната от него компания работи и до днес.
Когато Лалик е на две години, семейството се премества да живее в предградията на Париж, но продължава да се връща лятно време в Ей. Тези ваканции оказват силно влияние върху склонността му към натурализма. На дванадесет годишна възраст той постъпва в колежа Тюрго, където се учи да рисува. Две години по-късно баща му умира и Рене става чирак в бижутерската работилница на златаря Луи Окок и посещава вечерните занятия на Висшето училище по изящни изкуства. През 1876 г. заминава за Лондон и в продължение на две години учи в колеж по изкуствата в Сайденъм.
В Лондон укрепват уменията му за графичен дизайн и се развива още повече склонността му към натурализъм. След завръщането си в Париж той започва да работи на свободна практика, като прави проекти на бижута за Картие, Бушрон и др. През 1885 г. основава своя собствена компания е започва производството на свои модели бижута и изделия от стъкло. Към 1890 Лалик вече е признат за един от водещите дизайнери на бижута в стил Ар Нуво във Франция, като създава новаторски модели и за новия магазин на Самюъл Бинг в Париж - Мезон дел Ар Нуво. Името му се превръща в едно от най-известните сред бижутерите, синоним на творчество, красота и качество.
През 20-те години той се прочува и с работата си в стил Ар Деко. Негово дело са сетните от осветено стъкло и елегантните стъклени колони , оформящи столовата и големия салон на трансатлантическия лайнер „Нормандия“, както и на интериора на църквата Сейнт Матю в Джърси (известна и до днес като „стъклената църква“.

Рене Лалик умира на 5 май 1945 и е погребан в гробището Пер Лашез в Париж. Внучката му Мари Клод-Лалик (1936 - 2003) също се е занимавала с обработка на стъкло.



              Lalique Encre Noire for Men Тоалетна вода за мъже





Lalique Encre Noire е загадъчен и хипнотизиращ аромат за мъже. Искате да Ви се възхищават? Да бъдете мистериозни, но и уверени? Това бижу в черно кадифе е пердназначено за Вас. Lalique Encre Noire е парфюм за мъжете, които носят у себе си блясък, подобно на звездите на фона на тъмното нощно небе.

Усетите ли аромата, попадате в плен на есенции от ветивер в няколко нюанса - свеж и дървесен с кипарис, примамливо ухание на кашмирено дърво и мускус.

"Лалик" предлага изключително чувствени и съблазнителни аромати, които са и с красив дизайн. Encre Noire е достоен за възхищение. Бъдете в готовност да се превърнете в олицетворение на самоувереността и чувствеността!

Парфюми Lalique | Лалик – Френският дизайнер Рене Жул Лалик е пробвал в своят занаят всичко възможно. Лалик отваря своя първи магазин за бижута през 1890. Той черпи вдъхновение от природата и използва естествени материали. Той изработва аксесоари и продукти за интериора – часовници, лампи, фонтани, врати и флакони за парфюми за други фирми. След това решава да създаде и свои собствен парфюм. За изработката на парфюма той работи с много известни парфюмеристи като (Jean-Claude Ellena, Bertrand Duchaufour, Nathalie Lorson и други).

Парфюма е много подходящ за подарък, пристига грижливо опакован с чудесна, изискана, черна, картонена кутия.

100мл от парфюма струва 46,90 лв
50мл от парфюма струва 52,90лв
1мл, мостра струва 1,30лв

Тоалетната вода се предлага и под формата на тестер от 100 мл за 38,90лв


Какво е тестер? Тестерите обикновенно се използват в класичестките парфюмерии, където клиентът може да пробва как парфюмът мирише. Затова тестерите обикновено не служат за продажба на крайните клиенти. Изработката на тестера не е толкова цветна и интересна.Различава се от класическия продукт с това, че е опакован в бяла кутийка, без печат и в повечето случаи няма капачка на ръзпръсквача. Ако искате парфюма за себе си и не ви трябва опаковката му, тестерът е идеалният избор. В случай, че купувате парфюма за подарак, по-подходящо е да поръчате класическия продукт.

Към този парфюм, може да си закупите и душ гел и део-стик за мъже. Като цената на душ гела е 27 лв за 200 мл,а на део-стика 22 лв за 75гр.

Малко лирично отклонение:
 Всеки месец, в блога ще сепоявяват 4 статии които са лансирани от Enzo.bg.
Ще се старая да бъда максимално изчерпателна, и да пиша за продукти с които съм имала допир или които съм използвала аз или мои близък човек.

Не малко пъти съм поръчвала от сайта и винаги съм оставала доволна. Продуктите винаги са пристигали за ден-два максимум, винаги са били добре и грижливо опаковани, с разписка на цените и на поръчката.
Повечето хора имаме предразсъдъци, че продуктите или по-точно парфюмите,които се предлагат в онлайн магазините не са оригинални. За този сайт аз мога да гарантирам, поръчвала съм два парфюма от тук, и качеството е било на ниво. За дамски парфюм мога да ви препоръчам този на Кристина Агилера - Inspire, взех го точно от Enzo.bg  и останах много доволна, аромата беше траен и наситен, а опаковката много сладурска.
Поръчвала съм и мъжки парфюм, на Булгари - Aqva pour homme, парфюма пристига в кутийка, където пише къде точно е произведен. Беше много траен и сладурски.
Аз лично предпочитам онлайн шипинга подари това, че не висиш за опашки и не се занимаваш с некомпетентни консултанти. В Enzo.bg има въпросник, и ако нещо не ви е ясно винаги може да се обърнете към консултантите, които ще ви препоръчат или дадат адекватно мнение. Възможно е дори и да ви помогнат с поръчката. От тази гледна точка съм много доволна от обслужването на сайта.
Ако още не сте разгледали техните оферти, може да го направите като последвате долу посочения линк, както и да се абонирате за тях чрез мейл и да получавате най-новите оферти и изгодни предложения.
При всяка поръчка получавате тестер подарък по ваш избор, така може да пробвате нови продукти. А в момента има много изгодно предложение за продуктите на Авен.

Парфюма , може да поръчате от Enzo.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

..:: M.Asam - красотата от силата на гроздето ::..

Днес ще ви запозная с една за мен нова марка козметика - M.Asam. През 1963г. Ингрид и Ерих Асам основават своя фирма за производство на козметични продукти.В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в така наречения Южен винен маршрут,започва да работи първата германска фабрика,за добив на ценни екстракти от семките,пулпа,люспите и филизите на бялото и червено грозде.Така през 2000 година се появява луксозната козметична линия M.Asam-създадена за да дарява красота със силата на гроздето. М- като Маркус и Мириям. Държа да отбележа,че моята кожа е нормална с мазна Т зона,а при много студено време зоната около носа ми се зачервява и започва да се бели на места около носа. Ето и какво получих от M.Asam за проба и мнение. AQUA INTENSЕ - Хиалурон крем ( дневен крем)  Това дневен крем.Хидратант с лека неароматизирана хипоалергенна формула,с отлична понусимост дори и към най-чувствителните кожи,подходящ е за мъже и жени. Много съм доволна от

Комплект The Rituals

  Здравейте, прекрасни! Днес ще ви споделя впечатленията си от един комплект на The Rituals. който съдържа четири продукта. Първия е душ гел под форматя на пяна, скраб за тяло, боди лосион и олио за тяло с блестящи частици. Комплекта пристига в луксозна кутия, като според мен е много подходящ за подарък. Олиото за тяло е с разкошни блестящи частици. Направи ми впечатление, че при употреба попива много бързо в кожата, оставя я мекичка. Освен това не оставя следи по дрехите, и оставя много приятни бляскави частици по кожата. Скраба за тяло е много нежен към кожата, знаете има марки чийто скрабове за тяло направо свалят кожата, и аз ги избягвам. Но този скраб е съвсем нежен към кожата, след него кожата е много мека. Аз го използвам и преди да си нанеса продукти за тен, като ми прави впечатление, че така тена става много равномерен. Душ пяната си я оставих за предстоящото пътуване, защото е в много компактна опаковка. Лосиона съм използвала и преди, след слънце хидратира кожата много добре

Maybelline Christmas коледен календар

Добро утро, прекрасници! Днес, реших да ви споделя, една идея за коледен подарък за жена. Става въпрос за така известните, през последните години коледни календари с различни продукти. Вече навлезли и в България, може да откриете на съвсем прилични цени, един доста голям асортимент от почти всички марки които се предлагат на пазара у нас, Коледни Advent календари. Днес, заедно с вас, ще разгледаме коледния календар на Maybelline , и ще преценим дали си струва и дали е подходящ за подарък на близка приятелка, а защо не и на самите нас. В този коледен календар се съдържат 24 прозорчета, за всеки един ден от месец декември до коледа, като под всяко прозорче се крие продукт изненада. В този календар, може да намерите лакове за нокти в празнични цветове, няколко спирали за мигли, като една от тях аз използвам от години наред, матово червило на което също съм заклет фен, стик червила, спирала за долните мигли, заздравител за нокти, основа за лице, хайлайтър, моливи за очи и моливи за у